Re: Puoluehallituksen ehdokkuudet

Etusivu Foorumit Arkisto Kevätkokous 2012 Puoluehallituksen ehdokkuudet Re: Puoluehallituksen ehdokkuudet

Julkaisija Vastaukset
kivasatu # Posted on 6.3.2012 at 10.58
Profiilikuva käyttäjästä kivasatu

Olen Satu Immonen Helsingistä, 42-vuotias. Käyttämistäni nimimerkeistä paljastettakoon tässä ainoastaan kivasatu. Facebookista minut löytää omalla nimelläni.

Olen ilmeisesti jonkinlainen ikuisuusopiskelija. Taustallani on ylioppilastutkinnon lisäksi kaupallisia, yhteiskunnallisia ja humanistisia opintoja. Seuraavaksi valmistunen kandiksi Venäjän kielestä ja kirjallisuudesta. Työurani on ollut hyvin pätkittäinen ja vaihteleva. Soveltunen parhaiten jonkinlaiseksi sihteeriksi tai asiakaspalveluun.

Lempiharrastuksenani on jo pitkään ollut lakiasioiden ja oikeusturvan toteutumisen seuraaminen. Olen toiminut lautamiehenä noin yhdentoista vuoden ajan. Erityistaitojani lienevät kaikenlainen nikkarointi, näpertely ja askartelu sekä tarkkuutta vaativissa asioissa myös pilkunviilaus.

Olin piraattien ehdokkaana eduskuntavaaleissa ja yliopiston edustajistovaaleissa. Aion olla myös tulevaisuudessa ehdolla kaikissa mahdollisissa vaaleissa, mikäli siitä on puolueelle hyötyä. Olen jäsenenä Helsingin piirihallituksessa.

Puoluehallitukseen haluan nähdäkseni, miten sieltä käsin voi vaikuttaa. Minulla on paljon aikaa ja tarmoa annettavaksi puolueelle. Olen käytettävissä joko jäsenen tai varajäsenen paikkaan, mutta erityistehtäviäkin voi ehdotella.