Re: Puolueohjelma

Julkaisija Vastaukset
johnnykidd # Posted on 27.3.2008 at 22.38
Profiilikuva käyttäjästä johnnykidd

[quote=demokraatti]Ei tietenkään ole kiva vastaanottaa epäileviä ajatuksia pyrkimyksestä, johon jo on jollain tavalla sitoutunut. Kritiikin huomiotta jättäminen ja vaihtoehdon leimaaminen huuhaaksi tuskin kuitenkaan on pidemmän päälle viisasta.[/quote]
Kerropa se näille uskovaisille, joiden teesit on (Ruotsissa) kiveen hakattu.

Jos joku perustaa Ruotsiin homojen puolueen, niin varmaan täälläkin joku sitten uskaltaa sellaisen viiden vuoden päästä perustamaan. Hurrien apinoiminen on NIIN säälittävää. Suomessa on eri lainsäädäntö kuin Ruotsissa. Yhdysvalloissa on edelleen aivan eri lainsäädäntö. Pyrkimys päästä suomalaisella puoluetoiminnalla siihen, että USA:ssa tuotettu viihde (piraattikielellä: informaatio, kulttuuri, tieteellinen tieto jne.) olisi Suomessa vapaasti ja ilmaiseksi kopioitavissa on älytön, naiivi ja aivan perseestä.

Joo, haluatte olla eittämättä mukana kansainvälistä rintamaa, joka muuttaa maailman niin kuin kommunismin piti se tehdä. Kuinka monta kertaa saman unen voi nähdä kyllästymättä? Olisi jo hyvä miettiä tässä vaiheessa, että voidaanko tekijänoikeuden puolustajat hävittää pelkästään kaasuttamalla vai tarvitaanko tuhkaus lisäksi.

Suomen kansan enemmistö ei tule ymmärtämään teidän tavoitteistanne hevon vi**ua seuraavan 20 vuoden aikana. Voi käydä työlääksi keksiä jatkuvasti uutisia, jotka noteerattaisiin jossain muuallakin kuin piraattiliiton sivustolla. Olette marginaalissa ja mitä nopeammin ymmärrätte sen niin sitä parempi teille.