Re: Puolueohjelma

Julkaisija Vastaukset
sarte # Posted on 28.3.2008 at 12.21
Profiilikuva käyttäjästä sarte

[quote=Matti Hiltunen][quote=sarte]
Niin kauan kuin touhusta ei ole esittää globaalia voittoatuottavaa yritystä, joka jakaa musiikkinsa ilmaiseksi mainostajien tuella, jäävät perustelut myös teoreettisiksi ja ohuiksi.
[/quote]

Magnatune? Ei tosin rahoitu mainostuloilla vaan ihan myymällä musiikkia suoraan kuluttajalle. Kaikki kappaleet on mahdollista ladata sivulta myös maksamatta.

Revision3 tekee sponsorirahalla ilmaisia TV-ohjelmia. Itse katson aina Diggnationin viikonloppuisin.[/quote]

Noniin. Hienoa. Itse en ollut lainkaan tietoinen kyseisten palveluiden olemassaolosta, niin kuin ei todennäköisesti todella moni muukaan. Näistä saa jo jonkin verran lisää vipuvartta tekijänoikeusjrjestöjä vastaan. Joskaan Magnatunekaan ei salli tiedostojensa vapaata levittämistä. Ainoastaan kuuntelun sivujen palvelimelta. Tästä on todella pitkä matka tiedostojen vapaaseen kopiointiin. Kyllähän Hesarin Nyt-liitteen sivuiltakin saa kuunneltua kappaleita, mutta ei niitä itselleen saa kopioitua. Televisio näyttäisi muutenkin siirtyvän enemmän On-Demand-malliin, joka on luonnollisestikin hyvä asia. Leffoja tosin ei taida mistään saada ladattua omalle koneelleen sellaisilla käyttäjäehdoilla, että tiedostoa voisi jakaa vapaasti eteenpäin.