Re: Puolueohjelma

Julkaisija Vastaukset
mikael halila # Posted on 9.4.2008 at 10.41
Profiilikuva käyttäjästä mikael halila

[quote=AnttiN]Mun mielestä on mielenkiintoista miten Piraattipuolue on ainakin Mikael Halilan mukaan täysin ylhäältä luotu ja hallinnoitu olento, jolla ei ole mitään muuta funktiota kuin muutaman henkilön omien mielipiteiden ajaminen.[/quote]

Kerrotko missä minä olen sanonut noin? En todellakaan pidä siitä että minulle pistetään tuolla tavalla sanoja suuhun. Pidän sitä itseasiassa erittäin loukkaavana. Jos olet eri mieltä kanssani jostakin, arvostaisin paljon enemmän sitä että sanoisit niin ja vaikka kysyisit minulta olenko oikeasti sitä mieltä, että n, sen sijaan että kerrot minulle mitä olen sanonut. Etenkin kun en ole missään täällä sanonut mitään yllä väittämiäsi asioita. Tätä kutsutaan olkinukkeargumentiksi, ja sen esittäminen on sekä argumenttivirhe että hyvin epäkohteliasta.

Koska viestissäsi kerrot, että minun mukaani Piraattipuolue on täysin ylhäältä luotu ja hallinnoitu olento, jolla ei ole mitään muuta funktiota kuin muutaman henkilön omien mielipiteiden ajaminen, ja koet tarpeelliseksi muistuttaa minua siitä että muilla ihmisillä on oikeus ilmaista mielipiteensä ja että Hiltusen puolueohjelma ei ole absoluuttinen totuus, voit varmaan kertoa missä olen väittänyt tällaisia asioita, tai missä olen kiistänyt ihmisten oikeuden ilmaista mielipiteitään?