Re: Puolueohjelma

Julkaisija Vastaukset
Matti Hiltunen # Posted on 9.4.2008 at 11.23
Profiilikuva käyttäjästä Matti Hiltunen

Paineet tämän ketjun lukitsemiseksi kasvavat päivä päivältä.

Ensinnäkin, mitään Virallista Ohjelmaehdotusta ei enää tässä vaiheessa ole, joten tämä ketju on pitkälti menettänyt alkuperäisen tarkoituksensa. Tässä ketjussa esitetystä merkittävästi erilainen, henkilökohtainen luonnokseni on nähtävillä wikissä käyttäjäsivuni alla. Todennäköisesti vain hyvin harva ihminen voi katsoa sitä ja sanoa: tämä on täydellinen. Edes minä itse en ole täysin samaa mieltä kaikkien sen yksityiskohtien kanssa (esim. DRM).

Toiseksi, kuten olen sanonut aikaisemminkin, jokainen on vapaa kirjoittamaan oman ehdotuksen ja esittämään sen Perustuskokoukselle. Prosessi, jolla tämä tapahtuu ei ole vielä täysin selvä, mutta mahdollista se tulee olemaan.

Kolmanneksi, Perustuskokouksen tai minkään sitä seuraavan puoluekokouksen hyväksymä ohjelma ei tule koskaan olemaan Kiveen Hakattua Jumalan Sanaa vaan, kuten kaikissa muissakin puolueissa, tulee muuttumaan ajan kanssa.

Meillä on nyt niin vähän aikaa jäljellä, että tärkeintä on tuottaa Perustuskokoukselle konkreettisia vaihtoehtoja joiden välillä äänestää.