Re: Puolueohjelma

Julkaisija Vastaukset
AnttiN # Posted on 9.4.2008 at 11.42
Profiilikuva käyttäjästä AnttiN

[quote=mikael halila]
Kerrotko missä minä olen sanonut noin?……

Koska viestissäsi kerrot, että minun mukaani Piraattipuolue on täysin ylhäältä luotu ja hallinnoitu olento, jolla ei ole mitään muuta funktiota kuin muutaman henkilön omien mielipiteiden ajaminen….
[/quote]

Sori kun loukkasin. Jos jätkälle sopii (luin ton seuraavan postisi), niin en jatka tästä asiasta enempää. Se ei kuitenkaan ole mitenkään erityisen rakentavaa keskustelua. Jos taas haluat vastauksia, niin ilmoita, kerron sitten seuraavassa postissa hieman enemmän perusteluita.

****

Kyllä tälle foorumille on kerääntynyt myös muita kuin tiukkoja piraatteja. Itse näkisin, että Suomessa on tällä hetkellä sosiaalinen tilaus modernille ja radikaalille nuorten puolueelle (myös vanhat tervetulleita). Sen takia onkin mielenkiintoista nähdä miten perustuskokouksessa käy. Toivottavasti ihmisiä tulee paikalle. Mutta mitäs sitten jos ei tulekaan? Haudataanko idea siihen vai alkaako puolue kehittämään itseään yleisen mielipiteen suuntaan?

***

Vielä kysymys Matille. Oletko onnistunut nakittamaan ihmisiä apuun tampereelle perustuskokoukseen? Minä en ole ainakaan missään nähnyt mitään nakkilistaa. Yksin olisi varmaan masentavaa järkkäillä isoa tilaisuutta!