Re: Puolueohjelma, kaupallinen kopiointi

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Puolueohjelma, kaupallinen kopiointi Re: Puolueohjelma, kaupallinen kopiointi

Julkaisija Vastaukset
Matti Hiltunen # Posted on 4.4.2008 at 8.01
Profiilikuva käyttäjästä Matti Hiltunen

[quote=Kaj Sotala]
Emmekös me nimenomaan halunneet erottua Isoista Puolueista (ja niiden ympäripyöreästä liirumlaarumista)? :)
[/quote]

Touché :)

Monessa kohtaa itse asiaa tosin ei ole muutettu mihinkään, ilmaisutapaa vain on pyritty tekemään.. poliittisemmaksi. Tällä ilmaisutavalla haen uskottavuutta konservatiivisten luonteiden kanssa, joihin radikaalit iskulauseet eivät välttämättä vetoa.

Esimerkiksi:
Ei-kaupallinen kopiointi on vapautettava => Kaikki aineettomien hyödykkeiden ei-kaupallista kopiointia koskevat rajoitukset on poistettava

Se, missä muodossa puolue asiansa ilmaisee eri kohderyhmille on markkinointikysymys, kuten olavikin viittasi. Luonnokseni tulee säilyttämään suuren osan iskevyyttään jo pituudensa vuoksi, siitähän tulee näillä näkyvin melko lyhyt verrattuna esim. Vasemmistoliiton ohjelmaan. Muutenkin se on joka tapauksessa liirumlaarumissakin melko eri tasolla:

[quote=Vasemmistoliitto]
Jos työehtojen, sosiaalisten oikeuksien ja ympäristöarvojen polkumyynti halutaan pysäyttää, yksipuolisten markkina-arvojen tilalle on nostettava ihmisyyden, yhteisvastuun ja tasa-arvon ihanteisiin nojaavat arvot ja toimintamallit.
[/quote]

Tämä ei muuten ole mikään nimenomaisesti Vasemmistoliittoa vastaan kohdistettu hyökkäys; Vasemmistoliiton ohjelma oli ensimmäinen jonka googlella löysin.