Re: Rahoituksesta…

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Rahoituksesta… Re: Rahoituksesta…

Julkaisija Vastaukset
MrHUU # Posted on 27.2.2008 at 9.39
Profiilikuva käyttäjästä MrHUU

T-paita voisi olla liittymislahjana uusille jäsenille (sisältyisi siis ensimmäiseen jäsenmaksuun), jatkossa postista putoisi pelkkä jäsenmaksu.

T-paitoja voisi myydä toki halukkaille myös irtotavarana, mutta kuten wiltzum totesi, tämä tuskin on kauaskantoista puuhaa. Sponsorit ja mahdollinen puoluetuki joskus tulevaisuudessa ovat asia erikseen, mutta suurin osa rahoituksesta varmaankin näin alkuvaiheessa tullaan keräämään nimenomaan jäsenmaksujen kautta.

Tietysti tässäkin voisi kokeilla vapaaehtoista maksua, jonka suuruuden saisi itse määrätä Radioheadin tempaksen mukaisesti. Tässäkin on tosin se, että takaako tämä riittävän tasaisen tulovirran suhteessa kiinteän maksun tapaan…

Vapaaehtoisvoimin tukijoiden ym kautta homma pyörii, mutta rahaa tarvitaan silti. Vähän turhan kalliiksi se tulisi mikäli aktiivijäsenet joutuisivat maksamaan kaiken omasta pussistaan, siksi puolueen onkin tuettava heitä matkakuluissa ym. menoissa. Korvausten määrästä, tavasta ja siitä mitkä kulut korvataan ja kenellekin, päätetään varmasti perustamiskokouksen yhteydessä tai myöhemmässä vaiheessa.