Re: Rahoituksesta…

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Rahoituksesta… Re: Rahoituksesta…

Julkaisija Vastaukset
Matti Hiltunen # Posted on 27.2.2008 at 10.32
Profiilikuva käyttäjästä Matti Hiltunen

[quote=wiltzutm]Aluksi kaikki näyttää aina siltä kuin rahaa ei toimintaan tarvitsisi…toista se on sanotaanko vuoden päästä. Voin tälläkin hetkellä kuvitella kuinka paljon aikaa ja vaivaa herra Matti Hiltusella on jo kulunut tähän projektiin…en voi edes kuvitella kuinka paljon niitä kuluu tulevaisuudessa (ts. käy jo työstä).[/quote]

On tämä vähän henkistä sopeutumista jo vaatinut :) Kannattaa muistaa, ettei minulla ole koskaan ollut edes vakituista työpaikkaa saati mitään oikeasti vastuullista asemaa. Olen lukenut jotain johtamiseen liittyviä kirjoja, mutta varmaan hyödyllisimmät neuvot ovat tulleet Rick Falkvingelta, jonka vihjeiden perusteella esimerkiksi tuota piirijärjestäytymistä niin innoissani ajan.

Piratpartiet on suositellut itsellään toiminutta SMS-maksamista sen helppouden takia: kun jäsen liittyy tekstiviestillä, asiasta tulee automaattinen ilmoitus palvelimellemme eikä ihmistyötunteja vaadita kuin ongelmatapauksissa ja kirjanpidossa. Koska erityisesti lähempänä vaaleja jäseniä voi oikeasti tulla tuhansia (jos kaikki menee hyvin), vie jokaisen pankkisiirron tarkistaminen käsin huomattavasti työtunteja. Myös tätä kannattaa harkita SMS-maksamisen etuja ja haittoja punnitessa.