Re: Rahoituksesta…

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Rahoituksesta… Re: Rahoituksesta…

Julkaisija Vastaukset
MrHUU # Posted on 9.3.2008 at 21.38
Profiilikuva käyttäjästä MrHUU

[quote=maanisto]Maksutavasta riippumatta vuosimaksu (kalenterivuotta kohden) on ainoa oikea vaihtoehto, muu menee liian hankalaksi ja monimutkaiseksi. Kympin liittymismaksu (maksetaan vain kerran) ja kympin vuosimaksu ei mielestäni olisi kohtuuton pyyntö, sillä kuluja kertyy varmasti yli kaikkien odotusten. Lisäksi voisi tarjota kannattajajäsenyyksiä, jolloin jäsen maksaisi esim. 50€ vuodessa.

T-paitojen ja muun oheissälän valmistaminen on erinomainen ajatus. Lisäksi voisi harkita myös aatteellista liiketoimintaa, kuten Piratpartiet on tehnyt:
http://www.digitoday.fi/tietoturva/2006 … 0610674/66 [/quote]

Vaikka tuollaisen darknet tyylisen verkon tarjoaminen vaikka 5e/kk hintaan voisi tuntu kivalta, tulee kuitenkin huomioida että puolueena moisen verkon tarjoaminen on aika riskialtista puuhaa. Toisaalta jos verkon kautta harrastettaisiin rikollista toimintaa, olisimme pakotettuja kertomaan käyttäjien tietoja, ja mikäli emme tietoja antaisi ja pystyisi antamaan, olisi puolue itse vastuussa rikoksesta tai ainakin rikollisen suojelusta.

Puolueen kun ei ole tarkoitus tukea rikollista toimintaa. Tuollainen verkko saattaisi hyvin äkkiä saada pedot liikkeelle ja johan lähtisi lapoa leviämään. Eli vaikka ajatus on kaunis, en omalta osaltani tuollaista palvelua haluaisi puolueen tarjoavan. Yksityisyyden suoja on tärkeä asia, mutta sitä pitäisi puolueen toimesta yrittää suojella muilla keinoin kuin darknettiä tarjoamalla.