Re: Rahoituksesta…

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Rahoituksesta… Re: Rahoituksesta…

Julkaisija Vastaukset
MrHUU # Posted on 27.5.2008 at 18.35
Profiilikuva käyttäjästä MrHUU

[quote=jss]
Talkoohengessä ja minimikustannuksissa on hyvä perusta. Piraattiaatteen taustallahan häilyy tietynlainen rahan ylivallan rajoittaminen.[/quote]

Toki kustannukset on hyvä pitää miniminä, tämän puolesta puhuu jo vapaaehtoisuus. Se, että ihmiset antavat omaa vapaa-aikaansa asioiden järjestämiseen ja paikalla olemiseen, olisi mielestäni ihan reilua maksaa korvaus todellisista matkaluluista (halvimman mukaan). Korvaustahan ei tietysti tarvitsisi nostaa mikäli ei halua.

Toisaalta ilmeisesti useat kokoukset tullaan järjestämään sähköisesti, joten tältä osalta kuluja ei synny. Hallituksen kokous on kait pakko järjestää kerran vuodessa face2face, joten 8 henkilön matkakustannukset esim. linja-autoa/junaa käyttäen eivät olisi mahdottomat.

Itsekin olen sillä linjoilla että menot on pidettävä minimissä, mutta tosiaan olisi hyvä listata ja päättää niistä asioista mihin rahaa käytetään.

Lisäksi on tiettyjä asioista, joita ei yksinkertaisesti voi saada ilmaiseksi, kuten esim. tilintarkastus toimiston palvelut. Lisäksi on tietty domain-maksut ja muut sivujen pyörittämisestä aiheutuvat kulut.