Re: Tapahtumakalenteri Wikissä

Etusivu Foorumit Työryhmät Verkkopalvelut Tapahtumakalenteri Wikissä Re: Tapahtumakalenteri Wikissä

Julkaisija Vastaukset
Matti Hiltunen # Posted on 11.4.2008 at 12.30
Profiilikuva käyttäjästä Matti Hiltunen

[quote=zzorn]Hei,

Tein wikiin tapahtuma kategorian http://wiki.piraattipuolue.fi/index.php?title=Luokka:Tapahtuma, sekä tapahtuma templaten http://wiki.piraattipuolue.fi/index.php?title=Malline:Tapahtuma.

Lisäsin joukon tapahtumia joihin osallistumista pohdittiin pääkaupunkiseudun edellisellä tapaamisella (http://wiki.piraattipuolue.fi/index.php?title=Paakaupunkiseudun_Live_Tapaaminen_10.4.2008).
[/quote]

Erinomaista!

[quote=zzorn]
Laitoin tapahtuma kategoriaan linkin pääsivulta, siihen voisi ehkä myös lisätä linkin navigaatiomenusta sivun vasemmassa laidassa.

Onko wikiin instaloitu mitään kalenteripluginia jolla tapahtumat saisi kivasti aikajärjestykseen, ja esimerkiksi seuraavan kuukauden tulevat tapahtumat pääsivulle? Mikäli ei, onko instaloiminen mahdollista? Voin etsiä sopivan kalenteri pluginin jos kenelläkään ei ole hyviä kokemuksia jostain tietystä pluginista.
[/quote]

Testaamme alustavasti tämän alueen toisessa ketjussa Scoffan esiintuomaa LifeRay -systeemia, jonka käyttöä puolueen jäsenalueena harkitsemme vakavasti. Ko. systeemissä on esim. kalenteri mukana mahdollistaen mainitsemasi tyyliset toiminnot. Et kuitenkaan missään nimessä tehnyt turhaa työtä, sillä todennäköisesti nykyinen PiraattiWiki tulee elämään jäsenalueen rinnalla siinäkin tapauksessa, että LifeRay otetaan käyttöön.

En ole tuollaisesta kalenteripluginista kuullut, mutta en toisaalta ole etsinytkään. Jos löydät sopivalta vaikuttavan, niin se varmaankin voidaan asentaa.

EDIT: Itse asiassa olen miettinyt myös puolueen nettisivun yhdistämistä PiraattiWikin kanssa. Käytännössä tämä vaatii uuden MediaWiki templaten suunnittelua, mutta olen tehnyt sellaista ennenkin, eikä se mitenkään erityisen vaikeaa ole.