Re: Tekijänoikeusasiaa sosiaalifoorumissa 22.4. (H:ki)

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Tekijänoikeusasiaa sosiaalifoorumissa 22.4. (H:ki) Re: Tekijänoikeusasiaa sosiaalifoorumissa 22.4. (H:ki)

Julkaisija Vastaukset
mikko.nummelin # Posted on 23.4.2012 at 21.16
Profiilikuva käyttäjästä mikko.nummelin

Onko julkaistu mitään materiaalia siitä, miten tämä keskustelu meni? Yhdyn siihen, että Piraattipuolueen fokus on talouspuolella maltillisessa vasemmistolaisuudessa, mutta nuo ylimmässä virkkeessä mainitut osallistujat hieman arveluttavat ja saavat kylmän hien kohoamaan selkäpiissä.

Minun oma toivomukseni olisi se, että Piraattipuolue toteuttaisi maltillista vasemmistolaisuuttaan siten, että sen talouspolitiikka määriteltäisiin huolella, eikä tietenkään olisi missään tapauksessa pätkätyöläisiä tai muuten heikko-osaisia sortavaa, mutta toisaalta kieltäytyisi kommunistipuolueiden ja sisäisen äärilaidan kannattamista radikaaleista yhteiskuntajärjestelmän ja markkinatalouden perustan muutoksista. Keinojen ohjata kulutusta, ympäristönsuojelua ja tuloeroja tulisi löytyä pääasiassa veroasteikoista ja vasta toissijaisesti muista markkinatalouden rajoitustoimista.