Re: Tiedotusideat

Etusivu Foorumit Arkisto PR-osasto Tiedotusideat Re: Tiedotusideat

Julkaisija Vastaukset
Ahto Apajalahti # Posted on 5.11.2008 at 17.55
Profiilikuva käyttäjästä Ahto Apajalahti

Ideasi wikin kehittämisestä siten, että yhdestä paikasta löytyisi listattuna olennaiset faktatiedot, on hyvä. Kuulisin kuitenkin mielelläni joitakin tarkkoja esimerkkejä siitä, millaisia tietoja tarkoitat. Pyrimme tietenkin kehittämään sivujamme ja muutakin viestintäämme koko ajan.

Hieman ihmettelen tätä yleisösuuntautunut nettisivu -juttua. Eikö piraattipuolue.fi ole juuri sellainen? On se ehkä vielä joiltakin osin sekava, mutta kyllä sieltä minusta kohtuullisen kattava määrä informaatiota löytyy varsin helposti.

Lähdemme kyllä siitä että tavalliset ihmiset tavoitetaan nykyään verkon kautta. Se on itse asiassa ainoa millään tavalla järkevä viestintätapa meille. Puhelinrinkejäkö pitäisi muodostaa ja lähetellä kalliita paperikirjeitä? Ja mitä ihmettä tuo syrjäytynyt vastakulttuurista -homma taas tarkoitti? Internet on jo nykyajan ja ennenkaikkea tulevaisuuden valtamedia ja valtakulttuuri. Pyrimme hyödyntämään sitä, että puolueellamme lienee tietty etulyöntiasema internetin hyödyntämistaidoissa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kokonaan internetiä käyttämättömät jäävät puolueestamme ulkopuolisiksi. Jäseneksikin voi eräissä tapahtumissa harjoitettua jäsenkeräystä lukuunottamatta liittyä vain verkossa, mikä on toki tietoinen valinta. Pelkästään internetissä emme kuitenkaan pyöri, vaan sivujemme tapahtumakalenterista löytyy tietoa tulevista tapaamisista, joita onkin viime aikoina järjestelty ihan mukava määrä usealla eri paikkakunnalla.

Tässä taisi nyt tulla enemmän kysymyksiä kuin vastauksia, mutta kirjoituksesi punainen lanka jäi minulta hieman hakuseen.

Terv. myös humanisti.