Re: Vaihtoehtoiset menetelmät

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Vaihtoehtoiset menetelmät Re: Vaihtoehtoiset menetelmät

Julkaisija Vastaukset
MrHUU # Posted on 3.3.2008 at 7.14
Profiilikuva käyttäjästä MrHUU

Itse ainakin olen ostanut ja ostan jatkossakin elokuvani kaupasta, sama se muuttuuko systeemi perampaan vai huonompaan suuntaan kuluttajan kannalta.

Ostokäyttäytymisestäni kertoo kuitenkin jotain se, että ostan levyt vasta kun ne maksavat noin 10e. Samalla tämä kertoo mielestäni sitä, että levyt todellakin ovat ylintaisia. Minulla ei ole mikään kiire mennä ostamaan uusimpia elokuvia, voin hyvin odottaa sen aikaa että ensimmäiset löysät lähtevät hinnoista pois. Vaikka odottamalla hieman pidempään saisi samat elokuvat vieläkin halvemmalla.

Haluan tukea musiikin ja elokuvan tekijöitä, siksi heidän tuotoksiaan ostan. Ostaisin vieläkin enemmän jos hinta olisi jo valmiiksi kohdallaan. tällä hetkellä hyllystäni löytyy varmaankin reilu 200 DVD levyä/elokuvaa, kaikki laillisesti ostettuina. Nämä levyt olen ostanut viimeisen kahden vuoden aikana. Eli kulutusvimma on ollut valtaisa, vaikka opiskelija olenkin.

Hyvästä kannattaa maksaa, sillä haluan omistaa tuotteen myös fyysisesti. Koskaan ei pitäisi sanoa ei, mutta uskoisin että ihan heti – jos koskaan – siirryn fyysisten levyjen käytöstä sähköiseen tarjontaa. Aika näyttää tämän, mutta tällä hetkellä haluan fyysisesti pitää tuotetta kädessäni josta olen maksanutkin.