Re: Vaihtoehtoiset menetelmät

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Vaihtoehtoiset menetelmät Re: Vaihtoehtoiset menetelmät

Julkaisija Vastaukset
laurijh # Posted on 3.3.2008 at 8.31
Profiilikuva käyttäjästä laurijh

[quote=Scoffa]Eikö piratismi tapahdukkin pääosin netissä? Entä jos teoksen hinnan saisi laskettua niin alas, että yhdestä paikasta saisi ladattua lähes minkä tahansa levyn tai elokuvan huomattavan paljon edullisemmalla (spekuloiden 1-2e), ostaisitko vai etsisitkö ensin muualta netistä?[/quote]
Olettaen että se olisi DRM-vapaa ja hyvälaatuinen, mieluiten häviöttömästi pakattu, ostaisin ehdottomasti. Ostan nykyäänkin musiikkia netistä, mutta kun kotimaisista kaupoista sitä ei järkevässä muodossa saa, täytyy turvautua erääseen ulkomaiseen kauppaan joka kyllä sanoo maksavansa rojalteja artisteille, mutta itse en ole tuosta aivan vakuuttunut.

Quote:Entä jos tuo palvelu antaisi elokuville saman toiminnon. Voisit ladata niitä kotiin tai soittaa suoraan streamattuna.
Onhan nykyäänkin olemassa joku Film2home-palvelu, mutta viimeksi kun tarkistin niin se vaatii paitsi Windowsin niin myös Internet Explorerin, eli täysin käyttökelvoton varsinaiseen leffan katsomiseen kotiteatterissa. Mutta hyvälaatuisesta elokuva-downloadista olisin valmis maksamaan muutaman euron, joistakin hyvistä uusista ehkä kymmenenkin.