Re: Verkkotiedotus ja -viestintä

Etusivu Foorumit Työryhmät Verkkopalvelut Verkkotiedotus ja -viestintä Re: Verkkotiedotus ja -viestintä

Julkaisija Vastaukset
mrZombie # Posted on 23.5.2008 at 7.17
Profiilikuva käyttäjästä mrZombie

[quote=Kaj Sotala]Itse en oikein pidä ajatuksesta rakentaa sivustoja blogialustojen päälle – blogi toimii hyvin, no, blogin pitämiseen, mutta esimerkiksi Piraattiliiton sivuilla blogiformaatti tekee Artikkelit-osion selaamisen tarpeettoman hankalaksi. Sen sijaan että olisi yhdellä sivulla kätevästi linkit kaikkiin artikkeleihin aakkos-, kirjoittaja- tai aikajärjestyksessä käyttäjän valinnan mukaan (kuten vaikka täällä), ovat ne hankalasti hajautetut kolmelle sivulle aikajärjestyksessä kovin clutteroituneen oloisesti. Ehkä tämä on mahdollista toteuttaa blogisoftallakin, mutta ainakaan tähän asti näkemäni viritykset eivät ole vakuuttaneet.[/quote]

Artikkelien selaaminen onnistuu vielä suhteellisen hyvin, koska niitä on vain kolmella sivulla. Sen sijaan uutiset menevät jo hankalaksi, koska niitä näyttää olevan jo huimat 101 sivua (onneksi on toimiva haku). Alunperin sivustoa suunniteltaessa tämä ongelma oli kyllä mielessä, mutta sen ratkaiseminen taisi vain jäädä, koska ei se nyt vielä ole ajankohtaista. Käyttökelpoinen ratkaisu löytynee Views-modulista ja sen laajennoksista.

Mutta itse asiaan, puolueen tiedotus olisi kyllä hyvä hoitaa ihan erillisellä sivulla, eikä vain foorumilla. Varmaan se onnistuu ihan hyvin tuota nykyistä järjestelmää käyttämällä, mutta jos enemmän toimintoja tai laajennusmahdollisuuksia haluaa, niin kannattaa myös pohtia jonkun valmiin blogi- tai sisällönhallintasoftan käyttämistä.