Re: Verkkotiedotus ja -viestintä

Etusivu Foorumit Työryhmät Verkkopalvelut Verkkotiedotus ja -viestintä Re: Verkkotiedotus ja -viestintä

Julkaisija Vastaukset
Matti Hiltunen # Posted on 9.4.2008 at 17.23
Profiilikuva käyttäjästä Matti Hiltunen

[quote=Scoffa]Se toimisi kyllä molempiin, mutta itse pitäisin ajatuksesta, jossa kaikki ei olisi yhden järjestelmän takana.
Tuon toteuttamiseksi parasta olisikin pitää nykyinen Piraattipuolueen sivusto sekä foorumi nykyisillä sijainneillaan ja tehdä LifeRaystä vain jäsenille tarkoitettu alue.
[/quote]
Aye. Toisaalta jos jäsenalue toteutetaan LifeRayllä niin saa nähdä, mikä rooli PiraattiBBS:llä tulee jatkossa olemaan. Perustuskokouksen jälkeenhän sen alkuperäinen tehtävä on joka tapauksessa täytetty.

[quote=Scoffa]
LifeRay kykenisi helposti kyllä hoitamaan tuon kaiken, mutta luulisin sen olevan riittävää, mikäli se olisi ensisijaisesti tiedotus ja yhteyskanavana.
Myös julkinen uutispuoli on helppo toteuttaa, eli ulkopuoliset näkisivät puolueen tiedotukset jotka on tarkoitettu julki, puolueen sisäiset tiedoitukset vain rekisteröidyt ja vahvistetut jäsenet.

Täytyy sanoa että LifeRay oli minulle täysin uusi tuttavuus kun aloin intranet softaa tutkimaan, mutta toistaiseksi sen mahdollisuudet tuntuvat todella laajoilta.
Ainoa huono puoli on, että se on ensisijaisesti javapohjainen ja haukkaa jo idlenäkin 1,5GB rammia. Tuo määrä ei tosin taida juuri nousta käytön aikana enää.
[/quote]
Minulla ei ole mitään Javaa vastaan sinänsä, koska itse tunnen olevani kaikista luontevin juuri Javaa käyttäen. Siis siinä epätodennäköisessä tilanteessa, että jotain laajennustarvetta ilmenee. Muistia tuo kyllä vie, mutta sen jätän sinun harkintasi varaan.

Aikaa tuon toimintakuntoon virittämiseen kyllä tulee palamaan. Kokeilin tuota virallista demoa ja myös käytettävyys voi olla ongelma. Tämä ei ole yksinkertainen järjestelmä.

[quote=Scoffa]
Edit. Wiki itseasiassa toimii tällä hetkellä samalla palvelimella kuin missä LifeRaytä tutkin, joten se ehkä olisi vielä jossain määrin yhdistettävissäkin.[/quote]
En välttämättä lähtisi yrittämään. Wikissä meillä ei kuitenkaan ole vielä niin paljon materiaalia, että kannattaisi väin väkisin naittaa kaksi todennäköisesti eripuraista systeemiä keskenään.