Re: Verkkotiedotus ja -viestintä

Etusivu Foorumit Työryhmät Verkkopalvelut Verkkotiedotus ja -viestintä Re: Verkkotiedotus ja -viestintä

Julkaisija Vastaukset
Scoffa # Posted on 9.4.2008 at 17.34
Profiilikuva käyttäjästä Scoffa

[quote=Matti Hiltunen][quote=Scoffa]Se toimisi kyllä molempiin, mutta itse pitäisin ajatuksesta, jossa kaikki ei olisi yhden järjestelmän takana.
Tuon toteuttamiseksi parasta olisikin pitää nykyinen Piraattipuolueen sivusto sekä foorumi nykyisillä sijainneillaan ja tehdä LifeRaystä vain jäsenille tarkoitettu alue.
[/quote]
Aye. Toisaalta jos jäsenalue toteutetaan LifeRayllä niin saa nähdä, mikä rooli PiraattiBBS:llä tulee jatkossa olemaan. Perustuskokouksen jälkeenhän sen alkuperäinen tehtävä on joka tapauksessa täytetty.
[/quote]
Itse kuitenkin nostaisin edelleenkin jatkossa foorumin toiminnan meille tärkeäksi.
Varmaankin LifeRayn tai muun järjestelmän foorumikin olisi ihan pätevä, mutta hankala arvioida vielä. Olisihan siinnä tietysti etuna se, ettei liian moneen paikkaan PP:tä sähköisesti hajauttaisi.

[quote=Matti Hiltunen]
Minulla ei ole mitään Javaa vastaan sinänsä, koska itse tunnen olevani kaikista luontevin juuri Javaa käyttäen. Siis siinä epätodennäköisessä tilanteessa, että jotain laajennustarvetta ilmenee. Muistia tuo kyllä vie, mutta sen jätän sinun harkintasi varaan.

Aikaa tuon toimintakuntoon virittämiseen kyllä tulee palamaan. Kokeilin tuota virallista demoa ja myös käytettävyys voi olla ongelma. Tämä ei ole yksinkertainen järjestelmä.
[/quote]
Minulla taas luonnistuu tarvittaessa jossain määrin PHP ja ymmärrän useimpia muitakin ohjelmointikieliä, mutta java on aina ollut kuin hepreaa lukisi :)
Tosin hyvänä puolena se, ettei ainakaan itse rungossa tuntuisi olevan muutettavaa koodin osalta.

[quote=Matti Hiltunen][quote=Scoffa]
Edit. Wiki itseasiassa toimii tällä hetkellä samalla palvelimella kuin missä LifeRaytä tutkin, joten se ehkä olisi vielä jossain määrin yhdistettävissäkin.[/quote]
En välttämättä lähtisi yrittämään. Wikissä meillä ei kuitenkaan ole vielä niin paljon materiaalia, että kannattaisi väin väkisin naittaa kaksi todennäköisesti eripuraista systeemiä keskenään.[/quote]

Olet todennäköisesti täysin oikeassa. En asiaa vielä tarkemmin miettinyt kun tuon kirjoitin, muistin vain että LifeRayn omilla sivuillakin oli valikossa Wiki, mutta se linkittikin ulkoiseen wikiin nähtävästi.
Nopeasti ajateltuna oletin siihen olevan saatavilla valmiin lisäplugin.