Re: Verkottuminen

Julkaisija Vastaukset
cawa # Posted on 27.2.2008 at 21.39
Profiilikuva käyttäjästä cawa

Kun järjestelmä käynnistyy

Lataa se ensin muistiinsa osoitteet missä ja mitä sekä mistä kenelle. Kiintolevy tai muu esimerkiksi usb-drive ei ole mukana vielä pitkään aikaan ainoastaan tietoisuus siitä että vaikkapa raid yrittää ottaa yhteyttä spinnatakseen levyt ylös. Samalla ajatuksella voisi olla helppo purkaa ja yksillöidä jo nyt olemassa olevaa tietoa osotteista kuka vastaanottaa missäkin osoitteessa ja mitä. Oma veikkaukseni on että julkisuus tästä asiasta tulee mitä todennäköisimmin aika rytinällä ja yllätten, mahdollista on myös että julkisuutta pyritään median toimesta tuomaan negatiivisessa valossa ja vähätellen.

Sen vuoksi ehdotan että Piraattipuolueen sivulle lisätään kontaktitiedot mahdollisen nopeasti paikallisista yhteyshenkilöistä, listaa voidaan ajankuluessa helposti muuttaa, henkilöitä vaihtaa jne. Olen sitä mieltä että meidän tulisi hyväksikäyttää nykyistä tilannetta jossa media kieriskelee mitä ilmeisimmin päätoimittäjien uukaasien alaisuudessa julkaisukieltojen paineen alla ja juuri siksi saada paikallistason persoonia ns. virallisesti julkisuuteen.

Vaikka olemme avoimin mielin kaikki liikkeellä ehdotan myös että yhteyshenkilöiltä, joiden tiedot alkuvaiheessa pp:n sivulle tulisivat, pyydettäisiin vaikkapa heidän kunniaan ja omaantuntoonsa vedoten lupaus hoitaa asiaa avoimin mielin ja rehellisesti. Syystä siitä että olemme vielä kaikki esiintymassä, vaikkakin sivuston nimi on jo piraattipuolue.fi, yksityishenkilönä emmekä minkään rekisteröidyn yhdistyksen tai puolueen jäsenenä. Olen joskus eräässä tilanteessa vuosia sitten todennut että miehellä ei tule koskaan olemaan mitään muuta niin arvokasta kuin sanansa.