Re: Verkottuminen

Julkaisija Vastaukset
Henull # Posted on 25.2.2008 at 14.16
Profiilikuva käyttäjästä Henull

Todennäköisesti suuri osa puolueen kannattajista tulee olemaan ainakin alussa suhteellisen nuorta väkeä. Suuri osa nuorista väestä ei ole vielä sitoutunut mihinkään puolueeseen, mutta moni varmasti innostuu, kun tuodaan esille että kannatamme vapaampaa suomea. Ongelma on, että ei voi ääneestää sellaista josta ei ole kuullut, tällöin turvaudutaan joko nukkuvien puolueeseen tai johonkin tunnettuun isoon puolueeseen, sillä ajatellaan että turhaa näin pientä on äänestää, se ei kuitenkaan auta mitään. Ehdotankin jotain tempauksia Piraattipuolueen esiin tuomiseksi. Netin mediassa puolue onkin jo saanut suhteellisen paljon ilmaista mainostusta, ja saa jatkossakin varmasti. Mutta entäs nämä vähemmän asiasta kiinnostuneet nuoret?

Mahdollisia (ja mahdottomia) tempauksia voisivat olla esimerkiksi

– Flaiereiden/julisteiden jakaminen (työvoima ei todennäköisesti ole ongelma, mutta kustannukset ehkä?)
– Piiraattiliitossa oli aikoinaan nuorison kirjoituskilpailu, piraattipuolue voisi järjestää samanlaisen, ehkä samoilla aiheillakin. Julisteita ym mainoksia asioista voisi levittää lukiolle/ammattikouluille/yliopistoille/ym mahdollisuuksien ja lupien mukaan.
– Kadunvaltaus (?!)
– PiraattiCinema (järjestetty jo kerran ainakin, mutta mahdollisuuksien mukaan uusiksi?)
– Ehkä paras mahdollinen: Piraattiristeily. Mikäli joukossamme on Bill Gates tai lähes vastaavilla varoilla varustettu henkilö (jolla on varaa ja innostusta tuhlata järjettömästi rahaa), niin yksityinen risteily olisi ehdoton menestys. Jollain 10-20e sisäänpääsymaksulla, Mikseri.net bändillä ja keskustelupaikoilla (ja suurella määrällä alkoholia) varustettu risteily toisi paikalle ympäri suomea satoja, mahdollisesti tuhansia ihmisiä. Toki normaali risteily, järjestetyllä tapaamisella voisi houkutella ihmisiä paikalle.