Re: Yle ja TV-lupamaksu

Julkaisija Vastaukset
JJ75 # Posted on 27.2.2008 at 0.51
Profiilikuva käyttäjästä JJ75

Eipä siitä seuraa sakkoa tahi muutakaan poliisiasiaa. Näin itse tämän olen ymmärtänyt. Sitä ei ole kriminalisoitu vuoden 1999 jälkeen Suomen rikoslaissa.

TV-maksu on veroluonteinen maksu jonka maksamatta jättämisestä seuraa pahimmillaan ulosottoon meno. Tyypit joilla ei ole luottotiedot kunnossa, voi tehdä mitä haluaa laskulle, vaikka pyyhkiä perseensä. Sama oikeus tulee olla kaikilla muillakin jotka pakotetaan siihen, ottamalla vaikka palkasta rahat. Siksi jokasella on oikeus olla avaamatta ovea ja valehdella myös päin naamaa, muttei nimeä. Sitä se laki suomeksi tarkoittaa tässä kohtaa. Laki ei ole niinkuin se luetaan, vaan miten se tulkitaan.

Siis jos kerrot, ettei sulla ole televisiota ja sinulla on, maksutarkastajalla ei ole oikeutta tarkastaa asiaa millään muulla keinolla kun ovelta ovelle kysymällä. Homma perustuu ihmisten tyhmyyteen ja helvetin herranpelkoon, luottamukseen ettei viranomaisnen valehtele, eikä mihinkään muuhun. Siitä on omakohtaisia kokemuksia ja viety hallinto-oikeuteen asti.