Re: Yle ja TV-lupamaksu

Julkaisija Vastaukset
unknown # Posted on 29.2.2008 at 21.48
Profiilikuva käyttäjästä unknown

[quote=ohplzstfu]Kyllähän minullekin kerrostalossa asuessani kävi niin että todella röyhkeä ja aggressiivinen tv-lupakaveri yritti melkein väkisin sisälle. Kehtasi laittaa jalkaa oven väliin kun sanoin että et todellakaan voi tulla sisälle. Heitti jotain Minä laitan tähän lappuun ylös että kieltäytyi päästämästä sisälle ja sinä kyllä tiedät mitä siitä seuraa!. Olin aivan äimistynyt tämän kaverin pokasta. Vastasin vaan että no empä tiedä eikä kyllä kiinnostakaan, heihei. Naurettavaa tulla reuhaamaan ihmisten oville isoon ääneen. Tuo oli pikainen kuvaus, todellisuudessa tyyppi meuhkas varmaan monta minuuttia ovenraossa korttiaan heilutellen.[/quote]

Meillä kävi ihan samanlailla, paitsi kuukaudenpäästä tuli lappu jossa väitettiin asunnossamme olevan 32 taulu-tv ja sen näkyneen kadulle seinään kiinnitettynä! Virkamieheltä tämmöistä epärehellistä toimintaa en odottaisi.

Kantani TV-lupamaksuista on että niitä ei tulisi periä. Jokaisella Suomalaisella tulisi olla mahdollisuus saada informaatiota televisiosta ilman että joutuu tästä erikseen maksamaan, YLE:n uutisten seuraamiseen kriisitilanteissa tulisi jokaisella olla mahdollisuus. YLE ei myöskään saisi mielestäni kilpailla kaupallisten kanavien kanssa, YLE ei ole viihdekanava! En myöskään käsitä millä perustein muiden kanavien tulee maksaa YLE:lle.