Re: Yle ja TV-lupamaksu

Julkaisija Vastaukset
sekunda # Posted on 26.2.2008 at 12.50
Profiilikuva käyttäjästä sekunda

[quote=Scoffa]Luulen että suurin syy siihen, ettei tästä vielä ole ollut keskustelua, on ollut varauksellinen odotus seuraavasta uutisesta.
Jo aiemmin Suvi Lindenin lausuntoa aiheesta uutisoitiin.
http://www.tietokone.fi/uutta/uutinen.asp?news_id=30273
[/quote]

Hyi, että alkoi puistattaa kun avasin linkin ja näin kuvan…

Tuossa uutisessa ei ollut oikein muuta järkevää kun tuo Ministeri luopuisi tv-maksusta

Sitten alkoikin jo nousemaan selkäkarvat pystyyn, että liitettäisiin veroihin.

Poistetaan kokonaan koko maksu ja ovelta ovelle juoksevat pahanhajuiset ex-poliisit.

Aikoinaan ovellani kävi tuollainen… ex-poliisi. En päästänyt sisälle – lähetti tarkastusmaksun.
Kyseistä sälliä kun en päästänyt sisään(oikeuksieni ohella), vaan sanoin että telkkaria ei ole, hän päätti lähettää tarkastusmaksun. Telkkaria ei todellisuudessakaan ollut!

Soitin laskusta ja kysyin, että mitä v****. Lurin päässä naisimmeinen kehotti maksamaan laskun ja lähettämään vapaamuotoisen selvityksen, että telkkaria ei ole, kolmen todistajan allekirjoittamana. Tein näin, lähetin – rahoja ei tullut takaisin vaikka piti!

Muutama kuukausi sitten kävi sama hemmo oven takana, en uskaltanut enää avata, että en joutuisi maksamaan ovenavausmaksua.

En tiedä sitten mistä tämä tarkastusmaksu tipahti, mutta ainakin tv-lupa/maksu/veloitus – mikä ikinä se onkaan milläkin hetkellä, millä se saadaan lailisesti perittyä – ei ole oikeutettu, silläkään perusteella kun ylellä ja niiden perijöillä on kummallinen oikeus olettaa jokaisessa taloudessa olevan tv.
Sen enempää mainitsematta uusinnoista, kanavienlopetuksesta, hd:n hylkäämisestä, ym ym. olen sitä mieltä, että se on välittömästi lakkautettava kokonaan!