Re: Ylen rahoitukseen kaavaillaan asuntoon sidottua tv-maksua

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Ylen rahoitukseen kaavaillaan asuntoon sidottua tv-maksua Re: Ylen rahoitukseen kaavaillaan asuntoon sidottua tv-maksua

Julkaisija Vastaukset
TeknoHog # Posted on 23.10.2008 at 11.31
Profiilikuva käyttäjästä TeknoHog

Kaveri totesi tuosta, että saavatkohan lestadiolaiset sitten vapautuksen maksusta, kun he ovat jo valmiiksi kieltäneet TV:n katselun. Toisaalta onhan nykyäänkin uskontokuntia ja muita yhteisöjä, joiden jäsenet on vapautettu asevelvollisuudesta. Mitenkähän onnistuisi uuden tv-maksusta vapautetun uskonnon tms. järjestön perustaminen?-)

Joskus kun uutisoitiin ministereistä, jotka eivät ole maksaneet tv-lupaa, annettiin vähän sellainen kuva että he katsovat tv:tä ilman lupaa. Koska kaikkihan nyt tv:tä katsovat. Ei ole mahdollista, että joku ei omistaisi vastaanotinta, eikä siksi olisi velvoitettu lupamaksuun. Toisaalta ministeriltä voisi odottaa tietoisuutta ajankohtaisista tapahtumista, mutta eiköhän niiden seuraaminen onnistu muutenkin, varsinkin kun miettii ministerien tiukkaa ajankäyttöä.

Sinänsä osuvaa, että sain juuri tänään postissa tv-maksuilmoituspaperin. Muutin nykyiseen kämppään kuukausi sitten, ja kirje alkoi sanoilla Muuttaessa tv-maksu voi helposti unohtua. Jonkinlainen isovelimeininki tästäkin paistaa. Kuinkahan suuri osa maksuista muuten kuluu näiden kehotusten lähettämiseen ja tarkastajien työaikaan?