Reply To: Ilmoittautuminen Piraattipuolueen eurovaaliehdokkaaksi

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Ilmoittautuminen Piraattipuolueen eurovaaliehdokkaaksi Reply To: Ilmoittautuminen Piraattipuolueen eurovaaliehdokkaaksi

Julkaisija Vastaukset
Petrus Pennanen # Posted on 25.4.2013 at 16.54
Profiilikuva käyttäjästä Petrus Pennanen

Moi!

Törmäsin lähikaupassa Ben Zyskowicziin ja vaimoonsa, ja mainitsin heille että oli ollut kivaa olla piraattien ehdokkaana kuntavaaleissa. Ben kehoitti vahvasti menemään eurovaaliehdokkaaksi ja vaimo totesi että eikös asia ole jo päätetty, joten tässä sitä ollaan! Kiitokset myös Ahtolle muistutuksesta tänne ilmoittautumisesta.

Tässä pientä esittelyä:

Olen teoreettisen fysiikan tohtori ja toiminut postdoc-kauden jälkeen ohjelmistoyrittäjänä palvellen yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaita (www.leiki.com). Minulla on siis ymmärrystä sekä luonnontieteestä että yhteiskunnan toiminnasta käytännössä. Piraattipuolueen teemat kuten yksilonvapaus, ihmis- ja käytännönläheinen yhteisten asioiden hoito, suora demokratia ja järkevä tietoyhteiskuntalainsäädäntö ovat olleet pitkään sydäntä lähellä.

Kuntavaaleista jäivät mieleen erittäin mukavat piraatti-aktiivit, äänestäjät ja muiden puolueiden yhteistyöhaluiset ehdokkaat. Pidän ihmisistä ja tapahtumissa keskustelusta, joten poliittinen toiminta tuntuu luontevalta. Kampanjointi jäi varsin rajalliseksi työkiireistä johtuen – olin mukana vain yhdessä koulupaneelissa SYK:ssä – mutta tulokset olivat silti kohtuulliset: Sain 265 ääntä eli eniten Suomen piraateista ja olin tuloslistalla muiden puolueiden varavaltuutettujen joukossa.

Vanhat kuntavaalisivut ovat osoitteessa petrushelsinki.net ja fb.com/petrushelsinki, pitää muokata niistä eurovaalikelpoiset ja bloggailla jos pääsen ehdokkaaksi.

Laitatko minulle viestiä petrus.pennanen@gmail.com, FB:ssä tai täällä jos kannatat ehdokkuuttani.

Kannattajat (20 kpl):
Raoul Plommer
Harri Kivistö
Mikko Nummelin
Mika Letonsaari
Tuomo Kalliokoski
Satu Immonen
Janne Paalijärvi
Ville Hautakangas
Lotta Söderholm
Tuukka Virtaperko
Mirva Monti
Ove Holmqvist
Anton Puolakka
Anu Puustinen
Marwan Moubarak
Maarit Lumme
Megan McCormick
Antti Vassinen
Panu Pitkänen
Katarina Murto