Reply To: Ilmoittautuminen Piraattipuolueen eurovaaliehdokkaaksi

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Ilmoittautuminen Piraattipuolueen eurovaaliehdokkaaksi Reply To: Ilmoittautuminen Piraattipuolueen eurovaaliehdokkaaksi

Julkaisija Vastaukset
Tuukka Virtaperko # Posted on 26.4.2013 at 17.29
Profiilikuva käyttäjästä Tuukka Virtaperko

Olen Tuukka Virtaperko, metafysiikan tutkija, sarjakuvanpiirtäjä ja graafinen suunnittelija. Magnum opukseni Zen and the Art of Insanity ilmestyy tänä syksynä. Ammatillisesti olen eläkeläinen, sillä en kokenut kouluttautumista työni kannalta relevantiksi, eikä yhteiskunta vielä ole rekisteröinyt panostani kulttuurille, sillä tätä panosta suuressa määrin ei ole vielä annettu. Luomisen pakkomielteisyys on tässä mielessä johtanut siihen että yhteiskunnan näkökulmasta olen työkyvytön. Politiikka arveluttaa minua, ja asetun ehdokkaaksi ennen kaikkea siitä syystä että valta on tällä hetkellä aivan väärissä käsissä. Tällä hetkellä minua kiinnostaa eniten kirjani markkinointityö sekä soittaminen bändissä, johon vastikään liityin.

Haluaisin elää elämäni omissa sfääreissäni, mutta vanhukset, jotka vastaavat tulevaisuudestamme, eivät omaa edellytyksiä siihen. Piraattipuolue on ainoa puoluepoliittinen ryhmittymä, johon oikeasti haluan kuulua. Tämä ei ole mikään vanhojen ihmisten puolue, koska täällä pitää tajuta asioita. Tajuamisella tarkoitan sitä, että 2000-luvun mahdollisuuksien olemassaolo on paitsi väkipakolla sanomalehden pikkuartikkelista luettu viikko sen jälkeen kun kaikki jo tapahtui, myös sisäistetty ikään kuin äidinmaidon kautta. Haluan tulevaisuuden, jossa ihmiset voivat jatkossakin kasvaa tietoyhteiskuntaan omilla ehdoillaan. Kannatan perustuloa, internetin vapautta, sananvapautta, dekriminalisaatiota.

Asiaosaaminen ja kiinnostus ovat varmasti suurimmat heikkouteni. Pystyn kuitenkin herättämään huomiota julkisen esiintymiseni avulla. Olen 25-vuotias ja koen parhaiden vuosieni olevan edessäni. Mutta isoisäni menetti parhaat vuotensa sodassa, ja olen minäkin valmis lahjoittamaan parhaat vuoteni sen edestä että valta siirretään epäpäteviltä henkilöiltä sellaisille, jotka voivat pitää huolta tulevaisuudesta. Vanhoilla ihmisillä on varmasti paljon viisauksia, kuten että Raamattu ei kannata homoliittoja. Mutta pyrkimykseni on aiheuttaa kulttuurillinen vallankumous, ja olen valmis käyttämään politiikkaa välineenä siihen. Ilmoittaudun ehdokkaaksi velvollisuudentunnosta. Olen epävarma sen suhteen voiko europarlamentissa tehdä elinaikanani muuta kuin äänestää eitä järkyttävän huonoille ideoille.

Sain kuntavaaleissa 61 ääntä. Jos en äänestäisi itseäni, äänestäisin Ville Hautakangasta. Jos tulen valituksi, toivon oppivani maailmasta enemmän. Pyrin mukailemaan Piraattipuolueen linjaa aina kun omat tietoni ovat puutteellisia, ja pyrin olemaan aiheuttamatta vastakkainasetteluja tarpeettomalla aggressiivisuudella. Näitä köydenvetoja on nimittäin jo nähty.

20 nimeä kerätty: http://kirjoitusalusta.fi/virtaperko-eurovaaliehdokkaaksi-2014

Kannattajat (20 kpl):
Janne Paalijärvi
Satu Immonen
Harri Kivistö
Miika Hämynen
Lotta Söderholm
Ville Hautakangas
Mikko Rauhala
Sanni Ketoluoto
Sauli Lehtinen
Max Vilkki
Maria Morri
Mika Letonsaari
Johannes Roviomaa
Tuomas Ruuhijärvi
Pilvari Pirtola
Matti Hämäläinen
Petrus Pennanen
Mikko Nummelin
Pauli Oikkonen
Johannes Seppänen