Reply To: Ilmoittautuminen Piraattipuolueen eurovaaliehdokkaaksi

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Ilmoittautuminen Piraattipuolueen eurovaaliehdokkaaksi Reply To: Ilmoittautuminen Piraattipuolueen eurovaaliehdokkaaksi

Julkaisija Vastaukset
Pekka Mustonen # Posted on 30.4.2013 at 21.14
Profiilikuva käyttäjästä Pekka Mustonen

Ehdokasilmoittautuminen

Ehdokas:
Pekka Mustonen

Nimeäjä:
Pekka Mustonen

Esittely:

Olen 31-vuotias perheenisä Joensuusta. Työskentelen opettajana (tietojenkäsittelytiede) sekä ICT-specialistina. Koulutukseltani olen kohta valmis filosofian maisteri, pääaineena tietojenkäsittelytiede.

Piraattipuolueessa toimin hallituksen varajäsenenä, sekä Pohjois-Karjalan piiriyhdistyksen varapuheenjohtajana. Ehdokkaana olen ollut 2011 eduskuntavaaleissa (noin 250 ääntä = 0,5% Pohjois-Karjalasta) ja 2012 kuntavaaleissa (noin 100 ääntä). Olen ehdottomasti lähdössä mukaan myös kaikkiin tuleviin vaaleihin.

Olen aina toiminut ja taistellut ihmisoikeuksien, tasa-arvon puolesta ja valtiojohtoista holhoamista sekä eriarvoisuutta vastaan. Piraattipuolueesta löysin itselleni, voisin sanoa, kodin, puolueen arvot vastaavat täysin omiani. Olen myös valmis puolueohjelman laajentamiseen siinä määrin, kun se katsotaan tarpeelliseksi. Itse kannatan hieman nykyistä laajempaa ohjelmaa, toisaalta monet haluamani muutokset voidaan katsoa jo löytyvän nykyisestä ohjelmasta, kysymys on vain niiden esilletuonnista.

Eurovaaleihin lähden tosissani, tavoitteeni on täysin selvä. Olen Suomen euroedustaja 2014 toukuusta lähtien. Samaa tavoitteenasettelua toivon koko puolueelta. Ei meille riitä se, että lähdemme tavoittelemaan kannatuksen kasvua nykyisestä yhdestä kahteen prosenttiin. Kaiken toimintamme tulee tähdätä siihen, että Suomea Brysselissä edustaa vähintään yksi Piraatti. Islannissa Piraatteja meni juuri kolme eduskuntaan, Ruotsilla on kaksi euroedustajaa jo nyt. Mikään ei estä meitä yltämästä samaan, ellemme itse aseta kattoa päämme päälle.

Lopuksi vielä tahdon korostaa meidän ehdokkaidemme maantieteellisen jakauman merkitystä. Eurovaaleissa vaalipiirinä on koko maa ja ääni Öllölästä on täsmälleen samanarvoinen kuin ääni Helsigistä. Itselläni esimerkiksi on Pohjois-Karjalassa selkeästi jo vankka kannattajakunta, hyvin mielelläni otan ääniä muualtakin, ja ilman muuta niitä tarvitsen, mutta näen, että jokaisesta maakunnasta on hyvä saada ehdokas. Onhan Kotipiraattia aina helpompi äänestää kuin tuntematonta Piraattia toiselta puolen maata.

Nettisivu/blogi: http://www.pekkamustonen.fi
Twitter: http://www.twitter.com/horgh

Kannattajia olen keräillyt reilusti, listan ensimmäiset 20:

Pekka Mustonen
Tiia Mustonen
Raija Mustonen
Veijo Mustonen
Riina Mustonen
Mikko Lajunen
Riikka Lajunen
Eeva Kortelainen
Veli Kortelainen
Tommi Mustonen
Tiina Mustonen
Touko Lohilahti
Jari Karppanen
Tuomo Holopainen
Osmo Koponen
Jussi Harju
Eija Örn
Jukka Örn
Merja Kujala
Ville Lindsten