Reply To: Ilmoittautuminen Piraattipuolueen eurovaaliehdokkaaksi

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Ilmoittautuminen Piraattipuolueen eurovaaliehdokkaaksi Reply To: Ilmoittautuminen Piraattipuolueen eurovaaliehdokkaaksi

Julkaisija Vastaukset
kivasatu # Posted on 2.5.2013 at 17.56
Profiilikuva käyttäjästä kivasatu

Ehdokas: Satu Immonen

Nimeäjä: Lotta Söderholm

Olen 44-vuotias helsinkiläinen aikuisen pojan äiti. Opiskelen Helsingin yliopistossa pääaineenani Venäjän kieli ja kirjallisuus, sivuaineina sosiaalipolitiikka ja Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimus. Minulla on opintoja myös valtio-opista, liiketaloustieteestä ja tietojenkäsittelytieteestä. Työelämässä olen ollut enimmäkseen sihteerintyyppisissä tehtävissä sekä tutkimusavustajana. Lisäksi olen hoitanut jo yli kahdentoista vuoden ajan luottamustehtävää Helsingin käräjäoikeudessa lautamiehenä.

Piraattipuolue on ensimmäinen ja ainoa poliittinen kotini, vaikka olenkin aina ollut kiinnostunut politiikasta. Liityin jäseneksi noin kolme vuotta sitten, ja siitä lähtien olen ollut toiminnassa aktiivisesti mukana. Nykyään olen puoluehallituksen varajäsen ja tiedottaja sekä Helsingin piraattien varapuheenjohtaja. Olen ollut ehdokkaana piraattien kaksissa vaaleissa, ja ilmeisesti tulen jatkossakin olemaan. Puoluetoiminta on niin tärkeä osa elämääni, että en kovin helposti luopuisi siitä.

Vaikka olenkin hiukan euroänkyrä, haluan silti lähteä innokkaana mukaan tavoittelemaan ehdokkuutta europarlamenttivaaleissa. Mielestäni piraateilla on loistava mahdollisuus vaikuttaa moniin asioihin yhdessä muiden Euroopan piraattien ja piraattimielisten kanssa. Moni asia jäisi pelkästään Suomen tasolla huomiotta, mutta EU-maiden yhteistyöllä voimme saada äänemme kuuluviin.

Vastustan mm. sensuuria, kansalaisten turhaa valvontaa sekä vallan karkaamista kansalaisten ulottumattomiin. Sen sijaan ihmis- ja kansalaisoikeuksia haluan puolustaa järkkymättä. Niitä ei tule nakertaa tippaakaan esim. vallan ja rahan tähden. Olen hyvin hyvin arvoliberaali, talousasioissa usein vasemmalla.

FB: http://www.facebook.com/kivasatu
PirateIRC: kivasatu

Kannattajat:
Raoul Plommer
Joel Kortesaari
Tuomas Korppi
Lari Yltiö
Aino Partonen
Ville Hautakangas
Mika Letonsaari
Kaj Sotala
Paula Hassel
Lasse Kärkkäinen
Aleksei Lungu
Tapani Karvinen
Lassi Nokelainen
Tiina Malinen
Petrus Pennanen
Mikko Rauhala
Ahto Apajalahti
Harri Kivistö
Janne Paalijärvi
Arto Lampila
Tino Kinnunen
Jiri Keronen