Reply To: Ilmoittautuminen Piraattipuolueen eurovaaliehdokkaaksi

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Ilmoittautuminen Piraattipuolueen eurovaaliehdokkaaksi Reply To: Ilmoittautuminen Piraattipuolueen eurovaaliehdokkaaksi

Julkaisija Vastaukset
Athanaric # Posted on 2.5.2013 at 23.30
Profiilikuva käyttäjästä Athanaric

Ehdokas: Sebastian Sid

Nimeäjä: Jouni Valkonen

Olen kolmekymppinen Turkulainen monitaituri, yrittäjä, järjestö- ja puolueaktiivi. Aikani kuluu kansalaisaloitteiden nimenkeruun, tapahtumien suunnittelun, verkostoitumisen ja ruohonjuuritason vaikuttajien yhteen saattamisen parissa. Pyrkimyksenä on elävöittää ja aktivoida lisää nuoria aktiiveja ja jälleenohjata päivänjärjestystä edistyksellisyyden ja yhteisöllisyyden suuntaan minkä tahansa asian parissa aherrankin. Olen ollut monessa mukana ja kokemusta on kertynyt niin myynnistä, johtotehtävistä kuin myös kansalaisaktivismista, mutta pyrin kriittisen tutkimuksen ja vuorovaikutuksen kautta löytämään diplomaattisia ratkaisuja kiistanalaisuuksiin.

”Piracore” on lähellä sydäntä. Sananvapaus, yksityisyydensuoja ja netti neutraliteetti ovat tärkeitä asiakysymyksiä joita ei pitäisi ylenkatsoa digitaalisen kehityksen vauhtihuuman takia. Tuen tosin vahvasti arvoliberaalisuutta mitä tulee tärkeisiin ja jopa tabunomaisiin tavoitteisiin myös ydinaiheiden ulkopuolelta, kuten GMO vastaisuutta, resurssipohjaisia ja paikallistaloudellisia ratkaisuja ja eettistä hallinnointia.

Kielitaitoa on kotimaisten Suomen ja Ruotsin lisäksi Englanti ja välttävä Saksa ja Ranska, mutta eiköhän niitäkin saisi hiottua Brysselistä käsin. ;)

FB: http://www.facebook.com/altruistapostle
Skype: Athanarik

Kannattajat:
Arnold Lindström
Cecilia Grönvik
Hannu Maja
Jarkko Rantala
Jarno Mannerhovi
Joel Hallikainen
Jonne Kylmämaa
Jouni Koistinen
Kenneth Sjöström
Lassi Nokelainen
Marcus Kulmala
Miika Hjorth
Michael Rosenholm
Milja Lunden
Minna Leka
Patrick J Håkans
Patrick Papinoja
Pauliina Salmela
Peter Bäck
Roberto Lanz
Serena Kantosalo
Tapani Karvinen