Reply To: Ilmoittautuminen Piraattipuolueen eurovaaliehdokkaaksi

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Ilmoittautuminen Piraattipuolueen eurovaaliehdokkaaksi Reply To: Ilmoittautuminen Piraattipuolueen eurovaaliehdokkaaksi

Julkaisija Vastaukset
Janne Paalijarvi # Posted on 18.4.2013 at 0.09
Profiilikuva käyttäjästä Janne Paalijarvi

Ilmoittaudun täten eurovaaliehdokkaaksi.

Ehdokas:
Janne Paalijärvi

Nimeäjä:
Janne Paalijärvi

Esittely:
Olen Janne Paalijärvi. Ikäni kerron vasta lopuksi. Opiskelen TKK:lla tietotekniikkaa. Oikeasti en opiskele TKK:lla, koska sitä ei enää ole. Sensijaan on joku henkilökulttiopisto nimeltä Aalto-yliopisto. Jokatapauksessa olen todennäköisesti tekniikan kandidaatti EU-vaalien koittaessa. Suurelle yleisölle olen se henkilö, joka taisteli Kaisa Rastimoa vastaan ja voitti. Kuin Daavid Goljatin. Ja olenhan ollut toki myös puolueen toiminnassa, aika alusta lähtien. Olen ollut keräämässä kannattajakortteja ja osallistunut kaksiin vaaleihin. Olen perustanut Uudenmaan piiriyhdistyksen ja luotsannut sitä vaaleissa. Olen repinyt itsestäni lähes yliluonnollisia resursseja pakon edessä.

Olen antanut puolueelle paljon, koska Piraattipuolue on ainoa järkevä vaihtoehto. Me puolustamme vapautta. Me puolustamme tietoyhteiskuntaa. Me puolustamme järkeä. Olen käytettävissä eurovaaliehdokkaaksi. Henkilökohtaisilta ominaisuuksiltani olen ATK:sta ja ohjelmoinnista pitävä jantteri. Käyn kokopäivätöissä, en lepää laakereillani. Olen perso viinalle ja naisille. Vallalle en niinkään. Valtaa on kuitenkin otettava jos haluaa puolustaa vapautta. Sananvapaus on tärkein asia mitä meillä on. Se vaatii puolustajansa.

Ainiin, olen tällä hetkellä 31-vuotias.

Nettihommelit:
Blogi: http://usvi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/

Kannattajat (20 täynnä):
Roni Kantola
Maria Morri
Tero Keinänen
Mikko Nummelin
Jyri Hämäläinen
Satu Immonen
Ahto Apajalahti
Olli Heikkilä
Olli Nummela
Arto Lampila
Tuomo Kalliokoski
Raoul Plommer
Ville Hautakangas
Mika Letonsaari
Lasse Kärkkäinen
Samu Voutilainen
Lotta Söderholm
Ari-Martti Hopiavuori
Kyuu Eturautti
Mikko J. Rauhala