Reply To: Kannatuspuheenvuoroja

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Kevätkokous 2014 Kannatuspuheenvuoroja Reply To: Kannatuspuheenvuoroja

Julkaisija Vastaukset
whiic # Posted on 14.8.2014 at 17.18
Profiilikuva käyttäjästä whiic

Itse kannatan hallituskokoonpanoon yhteistyökykyisiä ihmisiä, joihin minusta voi olla hankala luokitella ihmisiä jotka julistavat, että eivät voi olla läsnä samassa puoluehallituksessa ihmisen kanssa joka kuuluu ryhmään X.

Kerosen toiminta hyvinkin erilaisten yhdistysten luottamustehtävissä osoittaa minusta hänen omaavan yhteistyökykyä ja kykyä keskittyä yhdistyksen omaan agendaan, vaikka yhdistyksessä kaikki eivät hänen kanssaan agendan ulkopuolisista asioista ole samaa mieltä olleetkaan. Se, että osa näistä yhdistyksistä on ollut loanheittomedian erityissyynissä osoittaa myös pelottomuutta mediaa kohtaan. Tietämäni mukaan Keronen on myös pystynyt omalta osaltaan hallitsemaan mediaa niin hyvin kuin se median rehellisyyden puutteelta on ollut edes mahdollista, eli hän ei ole antanut tilaisuutta tulla väärin tulkituksi (edes tahallisella väärintulkinnalla, joka ei ole harvinaista lainkaan).

Nyt lienee korkea aika nimittäin miettiä haluaako Piraattipuolue jatkaa absoluuttisella mediannäkyvyyden välttelyn linjalla, vai yritetäänkö päästä yli aiempien eduskuntavaalien äänisaaliista? Kuntavaalien ja eurovaalien tulokset eivät minua ole ainakaan vakuuttaneet, ja niissä käytetty maltillinen kampanjointilinja ei ole näyttänyt lainkaan purreen, riippumatta joka vaalien edellä vallinneesta ilmapiiristä, että ”nyt suut suppuun, voitto tulee, kun ollaan hiljaa – älkää pilatko sitä”.

Minua ei ainakaan huolettaisi, jos saisimme paskanheittolööppiä päälle Kerosen osallisuudesta Suomen Sisun hallitoon. Se, että moni pelkää jäsenyyttä samassa hallituksessa Kerosen kanssa osoittaa minusta henkilökohtaisen riskinottokyvyn puutteesta, kun kerran harvalla oikeasti on mitään Kerosta itseään vastaan.

Kyllä se hallitus saadaan kasaan riskinottokyvyn ja yhteistyökyvyn omaavistakin henkilöistä. Se vain tarkoittaa hieman suurempaa vaihtuvuutta hallituksen sisällä… mikä ei kyllä ole lainkaan huono ajatus, jos haluamme aktivoitua saamaan jotakin aikaiseksikin.