Reply To: Kannatuspuheenvuoroja

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Kevätkokous 2014 Kannatuspuheenvuoroja Reply To: Kannatuspuheenvuoroja

Julkaisija Vastaukset
kivasatu # Posted on 12.8.2014 at 20.41
Profiilikuva käyttäjästä kivasatu

Ensi keväänä meillä on tärkeimmät vaalit koskaan, joten nyt ei ole aika tehdä mitään kokeilevia henkilövalintoja, vaan äänestää puolueen johtoon sellaisia henkilöitä, jotka ovat ensisijaisesti erittäin yhteistyökykyisiä ja joilta ei ole odotettavissa puolueen mainetta haittaavia sooloiluja. Hallitusehdokkaiden poliittiset mielipiteet tai se, kuinka kiva kaveri kukin ehdokas on, pitäisi näissä henkilövalinnoissa jättää taka-alalle. Hallituksen jäsenten tulee myös olla tismalleen samoilla linjoilla puolueohjelmamme kanssa, sillä ovathan he puolueemme edustajia ulospäin.

Puheenjohtajalta toivon laajaa yleissivistystä, kielitaitoa, keskusteluvalmiutta, esiintymiskokemusta, huumorintajua ja eräänlaista isällistä otetta. Varapuheenjohtajiksi toivoisin sellaisia henkilöitä, jotka voivat tarvittaessa vetää kokouksia ja kirjoittaa lausuntoja lainvalmisteluun, unohtamatta sitäkään, että varapuheenjohtaja saattaa joutua tilanteeseen, jossa on astuttava puheenjohtajan saappaisiin. Koko puheenjohtajiston on syytä ollut ollut ainakin yksi aikaisempi kausi puoluehallituksessa, ei siis hallituksen ulkopuolelta puheenjohtajistoon kylmiltään.

Kannatan puheenjohtajaksi Harri Kivistöä, sillä hän on osoittanut olevansa määrätietoinen, kunnianhimoinen, luotettava ja jatkuvasti kehittyvä puolueenjohtaja. Varapuheenjohtajiksi kannatan Arto Lampilaa ja Pasi Palmulehtoa mm. heidän osoittamansa vankan asiantuntemuksensa ja pitkäjänteisyytensä vuoksi. Myös Janne Paalijärvi voisi olla hyvä vaihtoehto varapuheenjohtajaksi, vaikka sopisi toki erinomaisesti jatkamaan menestyksellisesti hoitamaansa tiedottajan työtäkin.

Toivoisin Pasi Vähämartin jatkavan taloudenhoitajana, ja muiksi hallituksen jäseniksi toivoisin entisiä jäseniä Ville Hautakangasta ja Pekka Mustosta sekä uusiksi jäseniksi Mika Letonsaarta ja Jonna Purojärveä.

Näillä kaikilla mainitsemillani henkilöillä on kokemusta sekä puoluetoiminnasta että ehdokkana olemisesta ja he ovat luotettavia, taitavia, edustavia ja idearikkaita jalat maassa -ihmisiä.