Reply To: Kannatuspuheenvuoroja

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Kevätkokous 2014 Kannatuspuheenvuoroja Reply To: Kannatuspuheenvuoroja

Julkaisija Vastaukset
Iome # Posted on 14.8.2014 at 6.04
Profiilikuva käyttäjästä Iome

Olen hallituksen valinnan suhteen samoilla linjoilla kuin Satu eli kannattaisin ihmisiä, jotka ovat jo osoittautuneet puolueessa ahkeriksi, luotettaviksi ja yhteistyökykyisiksi. Kun on toimiva ja luottamuksen arvoinen puoluehallitus, vaikka mielummin tylsäkin kuin ylimääräistä draamaa aiheuttava, niin piirien ja ehdokkaiden on helpompi keskittyä vaalityöhön.

Harri on hoitanut mielestäni puheenjohtajan tehtävät ansiokkaasti ja kun on tärkeä eduskuntavaali tulossa, niin näkisin mielellään Harrin jatkavan puheenjohtajan paikalla, niin saadaan Harrin kokemus ja osaaminen hyödynnettyä. Varapuheenjohtajiksi sopivat niin Pasi Palmulehto, Janne Paalijärvi kuin Arto Lampila. Kaikki ovat pitkän linjan piraatteja ja tehtävän vaatiman luottamuksen arvoisia. Myös Raoul on ahkera ja luotettava pitkän linjan piraatti ja varmasti hoitaisi pestin kunnialla, mutta kenties näistä ehdokkaista minun makuuni turhankin värikäs ja rönsyilevä persoona puheenjohtajistoon <3. Jiri on saanut jonkun verran kannatusta täällä. Jiri on kuitenkin ollut hyvin vähän piraattien toiminnassa mukana, mm. ei kertaakaan piraattien ehdokkaana vaaleissa. Yhteyttä Suomen Sisuun pidän myös negatiivisena asiana (kts. esim. https://keskustelut.piraattipuolue.fi/forums/topic/keskustelu-ja-kysymyksia-ehdokkaille-2/page/2/#post-9022). Mieluiten siis näkisin Jirin tässä vaiheessa vielä vain riviaktiivin roolissa.

Hallitukseen on paljon hyviä ehdokkaista. Pasi Vähämartti on taloudenhoitajana ollut korvaamaton ja olisi hienoa jos hän jatkaa toimessa. Satu Immonen ja Timi Wahalahti ovat puolueen aikaansaavia aktiiveja, jotka ansaitsevat mielestäni paikan hallituksessa. Hyviä ehdokkaita varmaan riittää yli tarpeenkin, esimerkiksi Ville Hautakangas, Pekka Mustonen, Jonna Purojärvi, Tapani Karvinen ja Lasse Kärkkäinen ovat varmasti kaikki ansainneet aktiivisella toiminnallaan hallituspaikkaan vaadittavan luottamuksen. Ja hallitushan on vain hallitus. Toivottavasti saadaan paljon aktiivisia jäseniä puolueen ja piiriyhdistysten avuksi nyt tuleviin eduskuntavaaleihin!

  • tätä vastausta muokkasi 4 vuotta, 1 kuukausi sitten Profiilikuva käyttäjästä Iome Iome.