Reply To: Keskustelu ja kysymyksiä ehdokkaille

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Kevätkokous 2014 Keskustelu ja kysymyksiä ehdokkaille Reply To: Keskustelu ja kysymyksiä ehdokkaille

Julkaisija Vastaukset
kivasatu # Posted on 12.8.2014 at 23.40
Profiilikuva käyttäjästä kivasatu

Olen samoilla linjoilla Harrin ja Pasin kanssa.

Jiri Keronen sanoo: ”Katson, että pystyisin myös valinnallani lisäämään Piraattien sisäistä yhtenäisyyttä.”

Olet kuitenkin aiheuttanut hajaannusta puolueessa jo pelkällä hallitusehdokkuudellasi. Yhtenäisyyttä saattaisit saada aikaan vasta siinä vaiheessa, kun puolueessa on jäljellä enää natsimielinen enemmistö.

Keronen sanoo eurovaaliehdokkuudesta luopuessaan: ”Muita, tosin vähemmän painavia syitä, ovat poliittisesti radikaalisti muuttunut tilanne Kataisen lähdön myötä uuden vaalit ovat mahdollisesti tulossa jo syksyllä ja jos edes harkitsee lähtemistä niihin, niin ei kyllä jaksa näitä) ja uusi julkinen roolini Suomen Sisun hallituksessa rikkoo ehkä vähän Ahton ja Harrin punavihreää imagoa vastaan). Onhan se nyt vähän, että jos toinen kirjoittaa siitä, miten populismi ja nationalismi ovat jees ja toinen puhuu populismista ja nationalismista suurena saatanana, niin viestinnästä tulee lähinnä skitsofreeninen fiilis. (Ja veikkaan, että tämän skitsofrenian vuoksi meikänkin tukijoukot ovat kokeneet, että heitä ei haluta Piraatteihin tai tekemään duunia PirPun tai sen ehdokkaan puolesta.)”

Nytkö ei tule skitsofreenista fiilistä siitä, että sinä kannatat syrjintää ja mm. mainitsemasi henkilöt vastustavat sitä? Piraatteja on muutenkin syytetty eräänlaisesta linjattomuudesta eli siitä, että on vaikeaa tietää, mitä mieltä puolueessa oikein ollaan. Mielestäni yhden rajan voisi vetää tähän – ei syrjintää kannattavia hallitukseen.

  • tätä vastausta muokkasi 4 vuotta, 1 kuukausi sitten Profiilikuva käyttäjästä kivasatu kivasatu.