Reply To: Keskustelu ja kysymyksiä ehdokkaille

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Kevätkokous 2014 Keskustelu ja kysymyksiä ehdokkaille Reply To: Keskustelu ja kysymyksiä ehdokkaille

Julkaisija Vastaukset
Ahto Apajalahti # Posted on 13.8.2014 at 1.13
Profiilikuva käyttäjästä Ahto Apajalahti

Jiri Kerosen vastaus ei minua vakuuttanut.

Voi ehkä olla kyse siitä, että toimimme eri piirien alueilla, mutta PK-seudulla eli kahdessa eduskuntavaalien kannalta tärkeimmässä vaalipiirissä tällaisille asioille annetaan paljon enemmän painoarvoa kuin muualla.

Suomen Sisu ei ole mikään marginaalijuttu vaan asia, jota voidaan toitottaa lehtien otsikoissa, ja jota aivan taatusti tultaisiin käyttämään puoluetta vastaan tarkoituksessa hajottaa puolueen aktiivien ja ydinkannattajakunnan rivejä, siinä todennäköisesti onnistuen. Tämäntyyppisistä hajottavista tekijöistä on viime eduskuntavaalien alta jo kokemusta, eivätkä ne mukavia fiiliksiä kenellekään jättäneet. Eduskuntavaalien aikaisista asioista kuulee edelleen ja nimenomaan sellaisilta henkilöiltä, jotka seuraavat piraatteja ja olisivat potentiaalisia aktiiveja ja ehdokkaita, mutta jotka empivät aktivoitumista juuri tämäntyyppisten asioiden takia. Pidän sataprosenttisen varamana, että ehdokashankintamme vaikeutuisi Jirin hallitusjäsenyyden myötä, varapuheenjohtajuudesta nyt puhumattakaan.

En oikein niele väitettä, että Suomen Sisusta olisi tulossa joku merkittävä kannattajakunta piraateille. Vaikka olisikin, en usko että se on kiinni siitä onko Jiri Keronen puolueen hallituksessa vai ei. Ei sen ainakaan pitäisi olla siitä kiinni. ”Homoliittoja kannattavien pilveä polttelevien nörttien edustus” Suomen Sisussa on pikkuporukka, joka ei puolueen vaalimenestystä olennaisesti edesauta.

Ehdollinen eroamisesi Sisun hallituksesta ei myöskään vakuuta, koska se ei oikeastaan kerro mitään. Jätät itsellesi tulkinnan siitä, mikä olisi puolueen vahingoittumista.