Reply To: Keskustelu ja kysymyksiä ehdokkaille

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Kevätkokous 2014 Keskustelu ja kysymyksiä ehdokkaille Reply To: Keskustelu ja kysymyksiä ehdokkaille

Julkaisija Vastaukset
Raoul Plommer # Posted on 13.8.2014 at 11.30
Profiilikuva käyttäjästä Raoul Plommer

Minun viisi senttiäni:

Piraattien hallituksella tulee ainakin eduskuntavaaleihin asti olemaan täysi työ saada ainakin se yksi kansanedustaja läpi ja uskon onnistumismahdollisuuden olevan täysin realistinen.

Näen tällä hetkellä tämän Suomen Sisulaisuuden ainoana riskinä tehdä meistä mehukas paska-artikkeli ilta-puluun, millä ei tarvitse olla mitään tekemistä todellisuuden kanssa, mutta meidän mahdollisuutemme se voi silti tuhota hyvinkin totaalisesti, ref. Kurhinen ja Horsmalahti 2011 -eduskuntavaaleissa.

Minusta on ihan hyvin mahdollista, että voimme puolustaa jäseniemme yksityisyyttä ja he voivat toimia vaikka itsensäpaljastajien yhdistyksen elinikäisenä presidenttinä, mutta Piraattien hallituksen jäsenet ovat huomattavasti suuremman suurennuslasin alla. Lisäksi kaikki vähänkin Piraatteja seuraavat tietävät tästä Jirin yhteydestä ja minulta kyseltiin siitä jo europarlamenttivaalien alla. Toivonkin siis, että Jiri lähtee mukaan taistoon, mutta eroaa ainakin Suomen Sisun hallituksesta.

Tavallisen SS-jäsenyyden(heh, no niinpä) voi pitää henkilökohtaisena salaisuutena ja sille en näe estettä, vaikka Piraattien hallituksessa toimisikin. Nämä ovat vaikeita asioita, mutta toivoisin ihmisiltä hieman kykyä nähdä, miten media ja muut puolueet toimivat, kun he näkevät selvän aukon pienen, nousevan puolueen ”haarniskassa”. Tämä prosessi koettiin hyvinkin kivuliaasti 2011, enkä halua osallistua hallitukseen, jossa on tällainen aivan päivänselvä riskitekijä.