Reply To: Keskustelu ja kysymyksiä ehdokkaille

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Kevätkokous 2014 Keskustelu ja kysymyksiä ehdokkaille Reply To: Keskustelu ja kysymyksiä ehdokkaille

Julkaisija Vastaukset
whiic # Posted on 13.8.2014 at 16.02
Profiilikuva käyttäjästä whiic

”Näen tällä hetkellä tämän Suomen Sisulaisuuden ainoana riskinä tehdä meistä mehukas paska-artikkeli ilta-puluun”

Ehkä juuri siksi se pitäisikin tehdä. Vaihtoehtona on haihtua kuin pieru Saharaan ilman, että kukaan huomasi, että me oltiin täällä. Tätä näkymättömänä pysymistä on jo yritetty vaaleista toiseen, eikä edes sitäkään ei olla saatu mitä eduskuntavaaleissa (olkoonkin, että kuntavaalit ovat portti politiikkaan, ja eurovaaleista povattiin todellista läpimurtoa). Aina mennään soitellen sotaan luottaen, että jos vaan pysytään possa näkyvistä, tulee todellinen läpimurto. Vain näkyvyys voi tuhota varman voiton.

Koska tämä on kuitenkin kysymysketju…

Justifer: kais menaat tulla sieltä IRCnetistä PirateNetin puolellekin? Piirijärjestöt, #toiminta, #politiikka, yms. kanavat eivät ole pääkanavan tavoin sillattu.

Vasuripiraatit: nyt kun olette näemmä jo esittäneet ultimatuminne siitä, että ”joko hän lähtee tai te”, voisitteko ihan oikeasti perustella miksi Suomen Sisu on niin vahvasti ristiriidassa puolueen arvojen kanssa? Nuo ”ristiriidat” eivät oikeasti vakuuta. Ovatko nuo oikeasti ne rumimmat tekstit, jotka voitte sitaattilouhia Suomen Sisusta?

Onhan Kerosen jäsenyys kahdessa hallituksessa toki potentiaalinen eturistiriita, mutta Suomen Sisu ei ole puolue eli ei ole suoranainen kilpailijakaan. Lisäksi ketjussa on ilmaistu jopa kantoja, että pelkkä rivijäsenyys tai jopa entinen jäsenyys Suomen Sisussa on liikaa.

Kysyn suoraan: kuinka moni teistä on kuulunut mm. vasemmistonuoriin, vihreisiin nuoriin, Setaan, tai mihin hyväänsä yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen tähtäävään järjestöön? Uskon, että löydän enemmän ja räikeämpi ristiriitoja niiden järjestöjen ohjelmista ja julkilausumista kuin mitä te olette löytänyt Suomen Sisusta.

Onko teistä tunnustamaan aiempia (tai nykyisiä) jäsenyyksiänne ei-piraattiafflioituneissa kansalaisyhdistyksissä?