Reply To: Keskustelu ja kysymyksiä ehdokkaille

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Kevätkokous 2014 Keskustelu ja kysymyksiä ehdokkaille Reply To: Keskustelu ja kysymyksiä ehdokkaille

Julkaisija Vastaukset
Scoffa # Posted on 12.8.2014 at 22.06
Profiilikuva käyttäjästä Scoffa

Vaikka osio olikin ensisijaisesti tarkoitettu kysymyksille ja vastauksille, niin tämä osuu silti täydellisesti omien kantojen esilletuontiin. Joten..

Minäkin joudun kyllä nyt ottamaan kantaa asiaan. Piraattipuolueen ja Suomen Sisun hallituksiin yhtäaikaa kuuluminen on myös minun mielestäni mahdoton yhtälö. Osin ihan puhtaasti vain oman arvomaailmankin mukaisesti, mutta vielä suuremmin siksi, että jo nyt (muualtakin kuin Harrilta tai hallitusehdokkaista) on otettu esille oman nimen yliviivaaminen. Eli toisin sanoen useat puolueaktiivit ovat ilmoittaneet, etteivät voisi tuolloin toimia hallituksessa tai puolueen ehdokkaana eduskuntavaaleissa. Tätä merkittävämpää negatiivista vaikutusta ei puolueelle voisi ollakkaan.

Jiri, henkilökohtaisesti tulen hyvin toimeen sinun kanssasi ja uskon jopa että toisit jotain kaivattua räväkkyyttä ja olet poliittisen kentän tarvitsemaa rujoa suoruutta, mutta molempien hallituksiin kuuluminen ei tule olemaan mahdollista.