Reply To: Nekromantian harrastajien kokoontuminen. (Piiriyhdistyksen henkiinherätystä?)

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Oulun seutu Nekromantian harrastajien kokoontuminen. (Piiriyhdistyksen henkiinherätystä?) Reply To: Nekromantian harrastajien kokoontuminen. (Piiriyhdistyksen henkiinherätystä?)

Julkaisija Vastaukset
kivasatu # Posted on 13.6.2013 at 13.05
Profiilikuva käyttäjästä kivasatu

ronchaine,

voisiko sellainen toimia, että sinä nyt vaan päättäisit, että miitti on säännöllisesti vaikkapa kahden viikon välein aina samaan aikaan ja samassa paikassa, tulee sinne sitten porukkaa ”riittävästi” tai ei? Sen voisi laittaa puolueen kalenteriin ja alueen jäsenistölle voisi lähettää jäsenkirjeen siitä.

Tietysti voi käydä niin, että olisit siellä yksin päivystämässä jonkin aikaa, mutta jos mitään ei ole tarjolla, mitään ei tule tapahtumaankaan. Jos ketään ei tule paikalle, ajan voi kuitenkin hyödyntää vaikkapa surffailemalla siinä odotellessa. Eikä koskaan voi tietää, milloin se suuri ryntäys tulee :) ja kun se tulee, olisi hyvä olla jo jotakin valmiiksi tarjolla.

Voin itse yrittää ”hätistellä” Oulussa asuvia sukulaisiani. Voihan se olla, että heiltäkin löytyy kiinnostusta, kun saavat tietää, että toimintaa yritetään saada virkoamaan.