Reply To: Ohjeet kokousaloitteiden laatimiseen

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Kevätkokous 2014 Ohjeet kokousaloitteiden laatimiseen Reply To: Ohjeet kokousaloitteiden laatimiseen

Julkaisija Vastaukset
JJ75 # Posted on 22.7.2014 at 23.47
Profiilikuva käyttäjästä JJ75

Mielestäni Piraattipuolueen pitäisi ottaa loogiset perusteet asioiden eteenpäin saattamiseksi. IT alan osajien ja monien muiden suhteen, pitäisi luoda puolueesta sellainen ryhmä, jotta he voivat kaikilla osa-alueilla pitää omista tavotteista ja puolueen tavoitteita kiinni suhteessa alkuperäiseen ajatukseen kun Piraattipuolue luotiin. Pitäisi ryhmää alkaa kutsumaan mielummin vaikka vain valveutuneiksi. Piraattipuoluekin nimenä on liian härnäävä jos kerran omia tavotteita ja etuja koittas saada eteenpäin, ihmisiä pelottaa äänestää typeryyden puolesta. Onhan se nähty jo, ettei tämä johda nimenä mihinkään Suomessa. Ensin olisi luotava edes uskottava pohja asioille, ettei taas voida vääntää kuvastoa tyhmistä naamoista.

Nykyään jos käy kokouksissa, näkee helposti sen, miten yksinkertaisesti ihmiset ajattelevat asioita. Jo kunnanhallitukseen hakiessa näin mitä ihmeellisimpiä juttuja millä porukka koittaa pyrkiä sisään. Täysin ammatitaidotonta toimintaa kaikilla niillä osa-alueilla missä itsensä esiintuominen pitäisi olla se tärkein pointti. Ei edes yhteinäistä grafiikkaa, ei yhtenäistä toimintatapaa. Kysyttäessä ei vastauksia saanu keltään. Kaikki oli aivan sekapäistä, eikä yhtään uskottavaa toimintaa. Vaikka kaikki voisikin tehdä itse, pitää kysyä, onko semmonen järkevää. Jos ihminen ei itse edes näe sellasta seikkaa, ei ole valmis tekemään mitään Piraattipuolueenkaan edessä.

Itsensä mainostus, oman egon luominen ja markkinointi on avainsanat menestymiselle seuraavissa vaaleissa. Siihen pitäisi pyrkiä. Jokainen saisi hoitaa kuntoon asiansa oman henkilökohtaisen copywriterin kanssa ja käyttää tarvittaessa oikeaa mainostoimistoa hyväkseen. Kustannukset eivät ole mitenkään mittavat yleisesittelyä ajatellen jos tilaus tehdään kaikille samalla kertaa kun siihen lähdetään.. Itse saisi kirjoitella sellasen esittelyn kuin itsestään haluaa, mutta sitten seula olisi se copywritter joka samalla haastattelisi ja loisi oman kuvan henkilöstä jne. poistaisi kirjoitusvirheet, asiavirheet, typerät esittelyt jne.

Kuvaamisessa käytettäisin ja kuvan käsittelyssä asianmukaista ammattilaista samalla hetkellä. Näin saataisiin kerralla kuntoon kiva paketti kaikista ja kustannukset olisivat reilut kaikkia kohtaan jakaantuen.

Joku kysyy tämmöseen kustannuksia jne. onko sitte nyt parista satasesta valmis muutenkaan mihinkään satsaamaan ja vähääkään parempaan kun lopputulos tulee olemaan pyöreä nolla, jos mitään ei tehdä. Eihän kaikki kuitenkaan pääse ja se ei ole kenenkään vika tietysti. Pitäisi olla oikeasti halua enemmän, eikä vaan listoilla lojumista kuhan joku äänestäisi. Jos joku haluaa esitteitä itsestään, niin niihinkin löytyisi sitten hinnastot valmiina. Pakko ei olisi ottaa, mutta ette te ilmaseksi menesty, se on nähty ja piste. Kyllä jotain on tehtävä silloin paremmin, tähän ehdotukseen kun vertaa, niin kaikki meni edellisellä kerralla päin persettä. Nyt jos tavotteena olisi saada seuraavissa vaaleissa ääniä ja edes yksikin sisään niin tavotteita pitää olla selvästi enemmän.

Turhat henkilöt pois joilla ei selvästi ole kykyjä hoitaa edes näitä edellämainittuja omia asioita kuntoon.