Reply To: Puolueen puheenjohtajiston ehdokkaat

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Kevätkokous 2014 Puolueen puheenjohtajiston ehdokkaat Reply To: Puolueen puheenjohtajiston ehdokkaat

Julkaisija Vastaukset
Delvor # Posted on 10.8.2014 at 18.52
Profiilikuva käyttäjästä Delvor

Olen Arto Lampila, 26-vuotias kulttuurituottaja ja hanketyöläinen.

Koulutukseltani olen kulttuurituottaja (Amk), ja tällä hetkellä työskentelen hankevetäjä -nimikkeellä Keuruun kaupungilla. Lisäksi teen satunnaisesti keikkatyönä kouluttajan ja tuntiopettajan hommia.

– Mitä kaikkea olet tehnyt puolueessa tai Piraattinuorissa?
Puoluesihteeri, Piraattipuolue 4/2012 –
Hallituksen jäsen, Piraattipuolue 5/2010 –
Puheenjohtaja, Keski-Suomen Piraatit 10/2009 – 6/2012

Piraattien ehdokkaana eduskuntavaaleissa 2011, kuntavaaleissa 2012 sekä eurovaaleissa 2014.

– Miksi haluat varapuheenjohtajaksi?
Haluan olla mukana vahvistamassa piraattiliikettä parhaan kykyni mukaan. Olen ollut puoluehallituksen toiminnassa mukana kahden kauden ajan joista jälkimmäsellä olen toiminut puoluesihteerinä. Uskon että piraattiliikkeellä on potentiaalia vastata moniin nykyhetken ja lähitulevaisuuden muutoshaasteisiin raikkaalla, ennakkoluulottomalla ja tehokkaalla tavalla.

– Mihin piraattien pitäisi mielestäni panostaa

* Rohkesti radikaali
Piraatteja ei tarvita vääntämään kättä siitä nostetaanko/lasketaanko alvia tai eläkeikää prosenttiyksiköllä tai kahdella. Jotta erotumme joukosta meidän on siirrettävä keskustelu prosenttien hienosäädöstä isompiin rakenteellisiin kysymyksiin: yksilönvapauksien turvaamiseen ja vanhentuneiden rakenteiden purkamiseen.

* Toiminta on innostavaa ja kiinnostavaa
Avainkysymys kannatuksen kasvattamisen on aktiivien määrän kasvattaminen. Paras rekrytointikeino on aktiivien tekemisestä näkyvä positiivinen meininki ja aito innostus ja usko omaan tekemiseen.

* Tehdään yhdessä toiminnastamme näkyvämpää
Meillä ei ole mahdollisuutta kilpailla ostetulla näkyvyydellä, joten on äärimmäisen tärkeää että maksimoimme näkyvyyden siellä missä voimme. Jaetaan aktiivisesti puolueen ja puolueen aktiivien blogitekstejä ja kannanottoja, käydään paikallistapaamisissa ja kampanjateltoilla sekä nostetaan teemoja esiin omissa verkostoissamme.

Netissä?
FB: alampila (politiikkasivu) arto.lampila (oma profiili)
Twitter:artolampila
IRC(piratenet):Delvor

  • tätä vastausta muokkasi 4 vuotta, 1 kuukausi sitten Profiilikuva käyttäjästä Delvor Delvor.