Reply To: Puolueen puheenjohtajiston ehdokkaat

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Kevätkokous 2014 Puolueen puheenjohtajiston ehdokkaat Reply To: Puolueen puheenjohtajiston ehdokkaat

Julkaisija Vastaukset
Justifer # Posted on 9.8.2014 at 19.21
Profiilikuva käyttäjästä Justifer

Jiri Keronen, Turku/Oulu, 29, IRC: Justifer

Kesään saakka pyöritin toiminimellä sekalaisia IT- ja mediahommia, mutta siirryn syksyllä takaisin opiskelujen pariin Oulun AMK:iin sähkö- ja automaatiotekniikkaan. Aikaisemmin olen opiskellut Turun yliopistossa oikeustieteellisessä tiedekunnassa. Muuta työhistoriaa minulta löytyy mm. postinjakajana, toimittajana, raksalta ja myyntihommista. Harrastan musiikkia, bitcoineja ja kaikenlaisen enemmän tai vähemmän olennaisen tiedon opiskelemista.

Olen Varsinais-Suomen Piraattien piirisihteeri ja ollut mukana järjestämässä piraattitapahtumia sekä aiheeseen liittyviä mielenosoituksia. Olen aktiivinen ja näkyvä kirjoittaja sosiaalisessa mediassa ja muualla Internetissä. Pyrin myös saamaan mielipiteitäni aktiivisesti sanomalehtiin ja muualle old mediaan. Minulla on runsaasti kokemusta poliittisista luottamustoimista, kokouskäytännöstä ja yhteydenpidosta mediaan. Vuosien puuhailusta politiikan parissa minulla on myös hyvät verkostot ja kontakteja muun muassa poliitikkoihin, yrityksiin ja toimittajiin.

Käytännön tasolla tahdon tuoda puolueelle nopeampaa reagointia ajankohtaisiin tapahtumiin. Kun tapahtuu jotain merkittävää, on tärkeää, että puolue reagoi siihen nopeasti ja että esimerkiksi hallituksen kannanotto on mahdollisimman nopeasti mietittynä ja valmiina julkaistavaksi. Katson, että nopeuttamalla reagointia ja toimimalla tehokkaammin median suuntaan puolue voi lisätä näkyvyyttään perinteisessä mediassa.

Haluan ensisijaisesti puoluehallituksen jäseneksi, mutta olen ehdolla myös varapuheenjohtajaksi. Puolueen hallinto on keskittynyttä etelään, vaikka puolueella on toimintaa myös muualla Suomessa. Varapuheenjohtajana voisin tuoda näkyvyyttä ja painoarvoa myös pohjoisemman Suomen piraateille. Näen puoleella myös seuraavia eduskuntavaaleja pidemmän tulevaisuuden, ja tämän tulevaisuuden kannalta on tärkeää, että puolue voi kasvaa myös muualla kuin eteläisemmässä Suomessa.

Sivut:
http://keronen.wordpress.com/

Fabo:
https://www.facebook.com/Justifer

Poliittisista näkemyksistä ja piraattifilosofiasta:
http://keronen.wordpress.com/politiikka/

  • tätä vastausta muokkasi 4 vuotta, 1 kuukausi sitten Profiilikuva käyttäjästä Justifer Justifer.
  • tätä vastausta muokkasi 4 vuotta, 1 kuukausi sitten Profiilikuva käyttäjästä Justifer Justifer.