Reply To: Puoluehallituksen ehdokkuudet

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Kevätkokous 2014 Puoluehallituksen ehdokkuudet Reply To: Puoluehallituksen ehdokkuudet

Julkaisija Vastaukset
Nimetön # Posted on 10.8.2014 at 21.55
Profiilikuva käyttäjästä

– Nimi, asuinpaikka, ikä?
Tiia Mustonen, Joensuu, 31vuotta

– Tämänhetkinen ammatti sekä ammatillinen ja koulutustausta?
Yrittäjä ja tiiminjohtaja työmaailmassa, kotona aviopuoliso sekä kahden lapsen (4v ja 6v) äiti. Koulutukseltani kulttuurituottaja sekä musiikkipedagogi. Yliopisto-opintoja muiden muassa kulttuurintutkimuksesta, sosiologiasta, psykologiasta, filosofiasta, gerontologiasta, kasvatustieteistä, aikuiskasvatuksesta, nuorisotutkimuksesta sekä musiikkitieteestä. Töitä olen aiemmin tehnyt niin tuottajana, musiikin aineenopettajana, musiikkileikkikoulunopettajana, pianonsoitonopettajana kuin teatteriavustajana muutama mainitakseni.

– Mitä kaikkea olet tehnyt puolueessa tai Piraattinuorissa?
Piirijärjestössä käytännön tukena + organisoijana ja viime vaaleissa päivittelin puolueen nettisivuja. Toistaiseksi meidän perheessä on parempi puolisko hoitanut enemmän tätä virallista puolta mutta näin vuosia erittäin läheltä puolueen toimintaa seuranneena (ja lukemattomia havaintoja tehneenä) en enää pysty vain siihen tyytymään. Siksi toiveissa onkin päästä itse myös matkaan kunnolla mukaan ja saada omaa osaamista hyötykäyttöön puolueen eduksi.

– Mahdolliset nimimerkit, joilla esiinnyt netissä?
Ircissä Justiina.

– Onko sinulla jotakin erityisosaamista tai erityisiä harrastuksia?
Harrastuksina musiikki, laulaen ja soittaen. Mielenkiinnon kohteina myös psykologia ja psykoterapia, urheiluakin seurailen suht säännöllisesti. Erityisosaamisista ylivoimaisesti vahvimmat ovat käytännöllisyys ja sen myötä organisointikyky. Kykenen katsomaan asioita pitkällä tähtäimellä, joka on mielestäni äärimmäisen tärkeää puolueen menestyksen takaamiseksi. Vahvuuksina sosiaalipolitiikka (sosiaali- ja terveysasiat ylipäätään) sekä koulutus- ja kultturipolitiikan tuntemus!

– Miksi haluat hallitukseen?
Haluan päästä tuomaan uusia tuulia puolueeseen ja hyödyntää omaa osaamistani niiltä osin kuin se on mahdollista.

– Kiinnostaako jokin erityinen tehtävä hallituksessa (puoluesihteeri, rahastonhoitaja, tiedottaja tms.)?
Maantieteellisen sijaintini vuoksi pääsääntöisesti kaikkiin etänä hoidettaviin tehtäviin olisin valmis.

Varsinaisen jäsenen sijasta myös varajäsenen paikka on osaltani mahdollinen.