Reply To: Puoluehallituksen ehdokkuudet

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Kevätkokous 2014 Puoluehallituksen ehdokkuudet Reply To: Puoluehallituksen ehdokkuudet

Julkaisija Vastaukset
Pekka Mustonen # Posted on 4.8.2014 at 19.30
Profiilikuva käyttäjästä Pekka Mustonen

– Pekka Mustonen, Joensuu, 32 vuotta

– Olen ammatiltani oikeastaan opettaja (tosin opinnot gradua vailla vielä), mutta pääasiallisena ansiotyönäni teen ICT-asiantuntijan hommia kansainväliselle pörssiyhtiölle. Opettajana toimin kuitenkin edelleen osa-aikaisesti.

– Piraattipuolueessa olen toiminut hallituksen varajäsenenä nyt päättymässä olevalla kaudella. Lisäksi olen Savo-Karjalan piiriyhdistyksen varapuheenjohtaja. Vaaleista olen ehdolla ollut niin eduskunta-, euro-, kuin kunnallisvaaleissakin. Menestykseni on näissä ollut ihan lupauksia herättävää.

– IRC:stä minut löytää nimimerkillä horgh

– Ammattinikin jo kertoo sen, että ICT-alan osaamiseni on laajaa, hallitsen oikeastaan kaiken, ohjelmoinnista järjestelmien suunnitteluun ja ylläpitoon ja opettajan työn myötä myös osaan osaamistani muille jakaa. Harrastuspuolelta sitten, kalassa käyn, pesäpallotuomarin hommia olen pari vuosikymmentä tehnyt ja yritän aina kerran vuoteen itsekin mailaan tarttua.

– Haluan hallitukseen, että voin vaikuttaa päätöksentekoon. Minulla on kokemusta puolueen toiminnasta ja vaaleista jo vuosien ajalta. Näen, että minulla on paljon annettavaa. Eräs huomionarvoinen seikka on myös asuinpaikkani. Tahdon, että hallituksessa joku pitää periferioidenkin puolta. Täälläkin oikeasti asuu ihmisiä, potentiaalisia äänestäjiä jokainen. Täältä kaukaa käsin on aina vähän hankala olla puolueen toiminnassa mukana. Hallituksessa asioissa pysyy mukana ja saa omat mielipiteensä ja näkemyksensä kuuluviin. Uskon, että niille kannatustakin puolueestamme löytyy (tai olkoon löytymättä, tärkeintä on päästä ne sanomaan ja herättää keskustelua)

Twitter: https://twitter.com/horgh
FB: https://www.facebook.com/pekka.mustonen.58
Blogi: http://www.pekkamustonen.fi

  • tätä vastausta muokkasi 4 vuotta, 1 kuukausi sitten Profiilikuva käyttäjästä Pekka Mustonen Pekka Mustonen.