Reply To: Puoluehallituksen ehdokkuudet

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Kevätkokous 2014 Puoluehallituksen ehdokkuudet Reply To: Puoluehallituksen ehdokkuudet

Julkaisija Vastaukset
Iome # Posted on 8.8.2014 at 17.32
Profiilikuva käyttäjästä Iome

– Mika Letonsaari, Mikkeli, 39 vuotta
– Mikkelin AMK:ssa opetan matematiikkaa ja fysiikkaa. Aiemmin olen toiminut mm. ohjelmistokehittäjänä ja erilaisissa tutkimus- ja kehityshommissa. Koulutukseltani olen teknillisen fysiikan DI TKK:lta ja nyt myöhemmin lukenut lisäksi ammatillisen opettajan pätevyyden.
– Olen ollut mukana Etelä-Savon piiriyhdistyksen toiminnassa alusta eli vuodesta 2010 alkaen. Olen ollut ehdokkaana niin eduskunta-, kunnallis- kuin eurovaaleissa piraattien listalla. Nyt Etelä-Savon piiriyhdistys yhdistyy Kymen kanssa Kaakkois-Suomen piiriyhdistykseksi ja olen tällä hetkellä tämän piiriyhdistyksen pj.
– Ircissä nick Iome.
– Minulla on vaimo ja kaksi lasta. Fyysikkoudesta ja insinööriydestä huolimatta olen kiinnostunut myös ihmistieteistä ja yhteiskunnallisista asioista. Tykkään scifistä ja siitä ettei arkielämässäkään tyydytä tavalliseen vaan etsitään rajoja ja mahdollisuuksia.
– Olen jo ollut aktiivisesti mukana toiminnassa, erityisesti vaalien aikaan, ja mm. hallituskokouksia seurannut irkissä. Nyt meillä on tärkeät eduskuntavaalit edessä, niin haluaisin olla vielä aktiivisemmin mukana ja käyttää hyväksi kokemuksia kolmista edellisistä vaaleista.

Henkilökohtaiset weppisivut löytyvät http://mika.letonsaari.fi/
ja tämän vuoden eurovaalisivut http://mika.letonsaari.fi/euro2014/