Reply To: Puoluehallituksen ehdokkuudet

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Kevätkokous 2014 Puoluehallituksen ehdokkuudet Reply To: Puoluehallituksen ehdokkuudet

Julkaisija Vastaukset
JonnaPurojarvi # Posted on 9.8.2014 at 16.45
Profiilikuva käyttäjästä JonnaPurojarvi

-Jonna Purojärvi, Jyväskylä, 26

– Työtön, ylioppilas

– Olen ollut eurovaaliehdokkaana, Purjeen kolumnistina (lehteen, joka ei vielä ole tullut ulos (erityisesti mainittakoon, noudatin jutun teossa deadlinea)), Keski-Suomen piiriyhdistyksen varapuheenjohtaja.

– Ircistä Lash-

– Kai pitäisin tätä nykyisenkaltaista itseopiskelua jo erityisharrastuksena. Tarkastelen tietoa kuin tietoa siltä kannalta, mitä yksilö tällaisella tiedolla voisi tehdä – Pääasiassa siis, miten tätä tietoa voidaan käyttää yksilölliseen, yhteisölliseen ja yhteiskunnalliseen kasvuun. Tätä jatkuvasti lisääntyvää tietämystä haluaisin jakaa paremmin puolueen käytettäväksi.

– Miksi haluan hallitukseen? Vaihteeksi sama tarina kuin ehdokkaaksikin: Kun pyydettiin. Olen ensisijaisesti kiinnostunut paremmasta yhteiskunnasta ja politiikka on siihen väline, jonka tähden Piraattipuolueen hyvä ja laadukas toiminta on ehdoton välttämättömyys mihinkään terveeseen yhteiskunnalliseen muutokseen. Olen vähiten kiinnostunut henkilökohtaisesta vallasta, jonka tähden nämä ehdokkuudet ja itsensä mainostamiset \”valitkaa minut!\” ovatkin hankalia. Haluan mielelläni antaa puolueelle enemmän kuin rivijäsenenä voisin, ja näin työttömänä tätä aikaa kyllä riittää.

– En ole erityisen kiinnostunut erityisemmistä tehtävistä hallituksessa. Varajäsenyys kelpaa myös. Plussana voitaneen sanoa, että mikäli minut valitaan hallitukseen, mutta huomaan olevani kyvytön toteuttamaan vastuullisesti ja vakuuttavasti tehtäviäni hallituksessa, siirryn vapaaehtoisesti syrjään paremman hallituksen ja paremman puolueen tähden.