Reply To: Puoluehallituksen ehdokkuudet

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Kevätkokous 2014 Puoluehallituksen ehdokkuudet Reply To: Puoluehallituksen ehdokkuudet

Julkaisija Vastaukset
kivasatu # Posted on 9.8.2014 at 17.15
Profiilikuva käyttäjästä kivasatu

– Nimi, asuinpaikka, ikä?
Satu Immonen, Helsinki, 45

– Tämänhetkinen ammatti sekä ammatillinen ja koulutustausta?
Opiskelija. Opintoja Helsingin yliopistossa: Venäjän kieli ja kirjallisuus, sosiaalipolitiikka, Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimus, liiketaloustiede, tilastotiede, tietojenkäsittelytiede ja yleinen valtio-oppi (politiikan tutkimus). Aikaisemmat opinnot: ylioppilas ja kaupallinen perustutkinto. Olen toiminut työelämässä pääasiassa sihteerintyyppisissä tehtävissä ja tutkimusavustajana.

– Mitä kaikkea olet tehnyt puolueessa tai Piraattinuorissa?
Olen tehnyt puolueessa ja piirijärjestössä mahdollisuuksien mukaan kaikkea eteentulevaa. Puoluehallituksessa olen toiminut toisena tiedottajana ja sen lisäksi tarttunut sellaisiin tehtäviin, jotka tarvitsevat joko nopeaa reagointia tai aikaavievää paneutumista. Helsingin piraateissa olen ollut kaksi kautta varapuheenjohtajana ja osallistunut toiminnan järjestämiseen. Olen ollut piraattien ehdokkaana eduskunta-, kunnallis- ja europarlamenttivaaleissa sekä kahdesti HYY:n edustajistovaaleissa.

– Mahdolliset nimimerkit, joilla esiinnyt netissä?
kivasatu

– Onko sinulla jotakin erityisosaamista tai erityisiä harrastuksia?
Olen ollut lautamiehenä Helsingin käräjäoikeudessa 13 vuotta. Erityisosaamisena näpertely ja pilkunviilaus.

– Miksi haluat hallitukseen?
Olen ollut mukana puoluehallituksessa viimeiset vähän yli kaksi vuotta, ja luulen, että minua tarvitaan hallituksessa jatkossakin.

– Kiinnostaako jokin erityinen tehtävä hallituksessa (puoluesihteeri, rahastonhoitaja, tiedottaja tms.)?
Haluaisin joko jatkaa tiedottajana tai siirtyä puoluesihteeriksi.