Reply To: Suomen Sisu ja uusi hallitus

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Kevätkokous 2014 Suomen Sisu ja uusi hallitus Reply To: Suomen Sisu ja uusi hallitus

Julkaisija Vastaukset
akukkone # Posted on 4.10.2014 at 19.30
Profiilikuva käyttäjästä akukkone

Tähän keskusteluketjuun en muista aiemmin törmänneenikään. Tämä kommentti tosin resonoi kevätkokouksessa puhutun kanssa:

”Vaikkei Suomen sisu ehkä tekisi mitään suoraan rasistista, sen toiminta on ainakin välillä antanut ymmärtää, ettei se näitä tuomitsekaan ja tällä tavalla se antaa oikeutusta rasistisesti ajatteleville.”

Jos Piraattien ongelma on se, että mukana on (oli) yksilö, joka on mukana liikkeessä, joka on epäsuorasti ja välillisesti antanut ymmärtää, ettei se tuomitse rasisteja, niin kyllä tämä on lähinnä lähdekritiikin ja perusteluvelvollisuuden ongelma. Jos meillä on tällä tällaista kosmista pahuutta edustava liike (Suomen Sisu), niin luulisi, että kritiikki voisi perustua johonkin muuhun kuin mahdollisesti epäsuorasti ehkä sanottuun. Tämän sijasta kritiikki voisi perustua dokumentoituun aineistoon, ei ehkä, ei mahdollisesti, ei epäsuorasti, ei jossain mahdollisessa maailmassa jne. sanottuun, vaan ihan tässä meidän yhteisessä arkipäivän maailmassamme dokumentoidusti sanottuun.

Jo on skribentisimiä kerrakseen!