Reply To: Vastaesitys, lisäys puolueohjelmaan: verkkoäänestys

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Kevätkokous 2014 Vastaesitys, lisäys puolueohjelmaan: verkkoäänestys Reply To: Vastaesitys, lisäys puolueohjelmaan: verkkoäänestys

Julkaisija Vastaukset
Nimetön # Posted on 20.2.2015 at 14.40
Profiilikuva käyttäjästä

Olen mielenkiinnolla katsellut piraattipuolueen taivalta ja aika jännää oli, että ruotsissa sen suosio kantoikin johonkin asti. Kuitenkin haluaisin sanoa sanasen piraattipuolueen nimestä. Onhan se jännää, että puolueen nimenä on jokin toiminta jota on kuvattu elokuvissakin, mutta eikö tällaiset toimijat pyri olemaan vallitsevan yhteiskunnan ulkopuolella eivätkä halua kuulua siihen.

Katselin agendaanne päällisin puolin ja kannatettavia asioita tulikin sieltä esiin. Oletin ennen sivuille tuloa, että varsinkin koulutus olisi painopisteenä. Ja tiedon vapaus.

Piraattipuolue nimenä on sellainen, että jossakin kansanosassa se herättää antipatiaa eikä ole hyvä esiintulo yhteiskunnassa. Varastamaanko sitä lähdetään? Pitäisi ennemminkin ajatella yhteiskunnan rakentamista.

Piraatithan voisivat ajatella, että sellainen valkohattuinen koodinvääntäjä voisi olla sellainen, joka kannattaisi puoluetta. Kuitenkin valkohattuisetkin haluaisivat kuulua yhteiskuntaan.

Niinpä nimiehdotus puolueelle: Valkoinen puolue.

Sitten teillä olisi oma värikin.